Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 4 september 2011 18:26

Idag har jag hjälpt Julia och packat ner en del saker som ska med i flytten :) tiden rann bara iväg. Kunde dock inte göra allt för anstängade saker eftersoom de stamar så fortfarande i benet mitt ;/
Men de gick rätt bra ändå.
Och nu har jag äntligen sett remember me, tre soliga filmer men ändå så fina på två dagar. Nu har jag iaf fått rensat tårkanalerna lite :)
Och ikväll blir de att se idol, spännande :) och imorgon ska jag träffa Thom en sväng, sen ses vi inte fören om vecka. De gör ont i hjärtat, men tv-hjärtat som Tanja kallar de är med mig, så de får vara min trygghet :) för träna kommer jag inte alls kunna göra nu tyvärr :/ ska ringa sköterskan imorgon så får de kika på benet, för de gör så ont att gå :( och alla dessa trappor upp och ner gör ingenting bättre heller. Så fort jag gör en rörelse så gör de ont. Det är inte okej.
Och imorgon ska jag till AF en sväng, till kommunen och på banken. De kommer ta sin lilla tid eftersom jag går som en snigel. Men får gå i tid som sagt, och sen ta de lilla lugna. Ska ju in till staden med till fem och möta upp Thom, sen hem igen och då är de ensam mamma söker! Kanon de..

:)) 

Av Maria - 3 september 2011 21:05

Så, ni har man varit på bio med Caroline och sett jag saknar dig! De var en mycket fin film och historia. Den bygger också på en sann historia så de var ju extra svårt att hålla tårarna emot. För visst kom de tårar.. 
Den var två timmar lång och den hade med sig sorg, glädje och kärlek :) skulle vilja läsa boken också. Får se om Tanja vill låna ut den till mig efter de att hon läst den.
Har haft en mysig kväll i sin helhet, benet värker fortfarande men Caroline med sin glädje har ändå lindrat min smärta en del :)
Innan idag så såg jag hur många lingon finns det i världen, jag stor tjöt. Den var också en väldigt fin fil, eftersom den också bygger på en sann historia. Så jag har fått gråta mycket idag.
Skulle vilja se remember me också, kanske ska ladda den redan ikväll.. De är så mycket film och tvprogram nu så man blir ju helt lyrisk =D men för er som inte sett dessa filmer, gör de!

Nu ska jag ta mig lite pistagenötter och mysa mig ner i sängen :)

 

Av Maria - 2 september 2011 11:38

Jag säger bara en sak, sjukhus över lag är en stor väntan. Man får vänta mer än vad man får hjälp. Skulle vara på sjukhuset klockan tolv. Men väl på avdelningen så fick jag vänta i 40 minuter, hör och häpna! Så fick till luckan och frågade om de glömt mig. Men tydligen var de lunch byte och sen höll dom på med en annan patient. Så ja, hela 40 minuter fick jag vänta. och de gjorde inte saken bättre av att jag var orolig och att de pratade just om Sundsvalls sjukhus på radion. Och de hade inte några vettiga tidigar heller, bara massa reklam tidningar. Men till slut blev jag uppropad och då fick jag i mit tre tabeltter och sen en evig väntan åter igen. Denna gång var väl kanske en halv timme. Och sen när doktorn kom in och pratade med mig, inför operationen så gick hon. Och då var de en väntan på dryga 45 min till en timme. Gick ut i korridoren för att fråga vart de var. Men sen kom en sköterska och skjutsade ner mig till operationen. Och där tog de sin lilla tid med, men då var jag iaf nere, tack och lov. Men skakade som aldrig förr. Fick massa smärtstillande, dropp och massa annat skoj. De blev fem stycken bedövninssprutor. Och sen på med hörselkoporna, ville inte göra. Det kändes lustigt där ett tag, blandade känslor med skratt, gråt i halsgropen och rädsla. De kändes som att de skulle slita av mig benet utan smärta. Eftersom jag var så pass bedövad efter 5 sprutor. Men själva operationen dog dryga 30 minuter ungefär. De gick bättre än väntat men jag hade tankarna på massa konstiga saker, men ibland gick de inte att hålla bort tankarna på när dom höll på. Men inga stygn behövs tas bort eftersom de sydde invärtes! Tack och lov för de. Är så skönt att knölen är borta, jag är befridad från den :) nu har jag ont för att bedövningen släppt och de är nytt. Men de går ju över som tur är :) knölen inne i benet har jag gklömt namet på. Men de såg ut som en grumlig slmklump med röda blodtrådar i. Såg mjuk ut och i mitt ben hade jag föreställt mig att de var en märkröd blodklum som såg ut som en kula, eftersom den kändes hår. Men nu är allting över, nu är de bara trix hur jag ska sköta om de, men de går ju de med, har ju fått papper på hur jag ska göra. 
Så vid fyra igår var jag klar, på ett ungefär. Och nu sitter jag här och skriver om de, drar alltid större slutsattser. Trodde jag inte skulle kunna gå, men de kan jag :)
Så ska gå på Birsta nu en sväng, ikväll blir de fredagsmys! Får se vad som händer då..
Och imorgon blir de bio "jag saknar dig" med bästa Caroline :) kommer gråta ihjäl mig om jag känner mig rätt.. Denna helg kommer vara utan Thom, desstom hela nästa vecka och helg. Älgjakten börjar, de är lika med utan pojkvän typ, haha! Men ska ju vara med i höst, de ska bli så spännande!
Men nog om de, nu ska jag upp till Ica, sen till Birsta city.
Hejdå kära läsare 

Av Maria - 1 september 2011 10:05

Snart gäller de, snart står pappsen på parkeringen vid ICA och ska hämta upp mig för att köra mig till sjukhuset.
Har duschat med tvålen och shampoot som man skulle göra innan. Mitt hår känns som svinto, min kropp kliar. De är ingen god smak på de heller, eftersom jag fick de i munnen. Hualigen..
Nu ska jag på med bedövingssalva, för jag är lite nojjig och rädd. Haha
Som jag tjatat om detta, men de får man leva med :)

Är hungrig dessuto, får inte ens dricka vatten. Och jag ska vara där tolv, magen kommer låta mer än allt.

Men hösten, så underbart! Jag ska ta på mig min nya vårjacka idag som jag köpte på Selånger. Och de är så mycket bra på tvn så ojoj.
De är true talant, idol, bonde söker fru, ensam mamma söker, fångarna på fortet sen säkert massa annat som man vill se också! Och tända ljus, mörkare kvällar. Och att träningen ska börja för mig, bra tider med andra ord och jag kan inte annat än gilla dessa tider :) desstutom börjar hockeyn. Och sen då första snön kommer, som jag längtar att åka skidor nu som jag aldrig tidigare gjort, Thom ska lära mig åka skridskor, åka skoter, åka slalom och bara höra ljuger i snön när man går där med sina vinterskor, klä sig varmt och bara kunna kura ner sig i en gosig filt i soffan med en varm kopp choklad och rostat bröd. Hur underbart är inte de då? :)
Aja, nog om de..
 

Ovido - Quiz & Flashcards