Alla inlägg den 20 september 2011

Av Maria - 20 september 2011 16:08

Att skriva CV och personligt brev är ingen lätt grej att ta sig genom. Det är så mycket som spelar roll, att få till de så som man vill ha de, som spelar min roll. Hur jag är, vad jag vill, vad jag kan, vad jag har gjort tidigare.. Erfarenheter, kundskapen, utbildningar, tidigare jobb och praktikplatser. Och mycket mycket mer.. Det är så mycket som ska ner, men ändå ska de inte vara mer en ett A4 papper, på de personloga brevet. Blir de för kort eller lång, vad är de intressanta, hur säljer jag mig själv på bästa sätt? de är verkligen jätte svårt. Men de är så bra att jag får träna på de, för de är inte första gången och inte sista gången heller jag kommer hanskas med detta. Men jag ska göra så bra jag bara kan, med hjälp och stöd från mig själv och andra. Jag vill bara att de ska vara perfekt, men vad är egentligen perfekt? jag kommer aldrig att bli nöjd, för de kan göras bättre. Men samtidigt, jag har aldrig varit nöjd med tidigare personligt brev, för jag har aldrig fått den hjälp och stöd så som många andra. För ser man deras brev så tänker jag "Men oj, vad bra hon eller han lyckats, hur gör man?" och massa andra tankar kommer upp och snurrar runt i skallen..
Men jag ska göra mitt allra bästa. CVet är som klart och imorgon ska jag fixa med de personliga brevet, har massa stöd och de känns hur bra som helst..
Nya tag!

Och imorgon ska jag även bjuda med mig Carro på kina bufé, så jag har ju något att se fram emot så där med.
Aja, nu ska jag köpa potatis, sen ska jag hem och panera tors, måste få i mig lite omega 3 och seex, eller hur var de Anki? ;)
sen kommer min smula Jullan gullan..  

Ovido - Quiz & Flashcards