Alla inlägg den 2 september 2011

Av Maria - 2 september 2011 11:38

Jag säger bara en sak, sjukhus över lag är en stor väntan. Man får vänta mer än vad man får hjälp. Skulle vara på sjukhuset klockan tolv. Men väl på avdelningen så fick jag vänta i 40 minuter, hör och häpna! Så fick till luckan och frågade om de glömt mig. Men tydligen var de lunch byte och sen höll dom på med en annan patient. Så ja, hela 40 minuter fick jag vänta. och de gjorde inte saken bättre av att jag var orolig och att de pratade just om Sundsvalls sjukhus på radion. Och de hade inte några vettiga tidigar heller, bara massa reklam tidningar. Men till slut blev jag uppropad och då fick jag i mit tre tabeltter och sen en evig väntan åter igen. Denna gång var väl kanske en halv timme. Och sen när doktorn kom in och pratade med mig, inför operationen så gick hon. Och då var de en väntan på dryga 45 min till en timme. Gick ut i korridoren för att fråga vart de var. Men sen kom en sköterska och skjutsade ner mig till operationen. Och där tog de sin lilla tid med, men då var jag iaf nere, tack och lov. Men skakade som aldrig förr. Fick massa smärtstillande, dropp och massa annat skoj. De blev fem stycken bedövninssprutor. Och sen på med hörselkoporna, ville inte göra. Det kändes lustigt där ett tag, blandade känslor med skratt, gråt i halsgropen och rädsla. De kändes som att de skulle slita av mig benet utan smärta. Eftersom jag var så pass bedövad efter 5 sprutor. Men själva operationen dog dryga 30 minuter ungefär. De gick bättre än väntat men jag hade tankarna på massa konstiga saker, men ibland gick de inte att hålla bort tankarna på när dom höll på. Men inga stygn behövs tas bort eftersom de sydde invärtes! Tack och lov för de. Är så skönt att knölen är borta, jag är befridad från den :) nu har jag ont för att bedövningen släppt och de är nytt. Men de går ju över som tur är :) knölen inne i benet har jag gklömt namet på. Men de såg ut som en grumlig slmklump med röda blodtrådar i. Såg mjuk ut och i mitt ben hade jag föreställt mig att de var en märkröd blodklum som såg ut som en kula, eftersom den kändes hår. Men nu är allting över, nu är de bara trix hur jag ska sköta om de, men de går ju de med, har ju fått papper på hur jag ska göra. 
Så vid fyra igår var jag klar, på ett ungefär. Och nu sitter jag här och skriver om de, drar alltid större slutsattser. Trodde jag inte skulle kunna gå, men de kan jag :)
Så ska gå på Birsta nu en sväng, ikväll blir de fredagsmys! Får se vad som händer då..
Och imorgon blir de bio "jag saknar dig" med bästa Caroline :) kommer gråta ihjäl mig om jag känner mig rätt.. Denna helg kommer vara utan Thom, desstom hela nästa vecka och helg. Älgjakten börjar, de är lika med utan pojkvän typ, haha! Men ska ju vara med i höst, de ska bli så spännande!
Men nog om de, nu ska jag upp till Ica, sen till Birsta city.
Hejdå kära läsare 

Ovido - Quiz & Flashcards