Alla inlägg under september 2011

Av Maria - 14 september 2011 13:09

Jag satt på busshållplatsen igår och lyssnade i mitt headset på radion att de var en rättrgång som pågick just nu angående ett gäng kvinnor samt en man på 46 år som haft en mängd med bilder på köttsliga delar av små barn. Bilder har skickats ut ifrån mannen till dessa kvinnor och kvinnorna har accpeterat och tagit emot dessa bilder från mannen. Och OCKSÅ tagit bilder på barn och barnbarn och skickat vidare till mannen, en av dessa kvinnor har erkänt detta. Och hon hade sagt att hon inte tänkt på barnporr tididare men när hon väl tänkt på de har hon känt sig upphettsad? Alltså vad fan händer med Sverige? de förekommer överallt i hela världen men nu liver vi i Sverige och jag hörde detta på radion. Man blir förtvivlad. Och kvinnorna om jag inte minns helt fel var allt från åldrarna 39 upp till 70 år? De har knäppt kort på sina barn i deras omgivning. De är rent ut sagt förjävligt, så vidervärdigt och reskeptlöst. Jag förstår inte hur de är funtade?! Man blir så ledsen, arg och förbannad på sådana människor. Och straffet för de lär vara lindrigt med tanke på vad straffet skulle vara utanför Sveriges gräner. Sånt blir jag så förbannad över. De är en barnlek att göra brott här, de får ju ändå inget straff, en mindrare bara. Men sådana som dessa borde få livstid, plågas och utsättas för grymma saker. Jag tycker inte att detta får förekomma överhuvudtaget, ingenstans. Vad tänker en såndan människa med? de är sjuka, sinnessjunka människor. Och jag har inte barn själv, men jag lider med dom utsatta barnen. Dom har inte valt de, och om man nu måste kolla på köttsliga delar så finns de, på dom som själv valt de som är vuxen med en egen vilja. Barnets framtiden är som förlorat, förstört. Dom är inte medveten om de, men dom växer upp dom också. Näe, jag finner inga ord. Jag blir så arg, så äckliga vidriga idioter som tänder på något sådant. Man kan i stort sätt göra vilket brott som helst, man kommer ändå ut efter halva tiden om man "skött" sig. Men vissa SKA inte komma ut, dom ska sitta mellan stängda lås och galler.  
Och dessutsom finns de folk man "känner" som också varit med i en sådan härva. Det är fan inte klokt alltså.. LIVSTID!!


Men iaf, nog om de.. Jag och Tanja träffades igår i Stan, gick och kollade lite sen for vi hem och lagade baconinlindad kycklingfileé med aivar röra, hur gott är de inte då? Sen så kollade vi på tv och surrade lite skit, åt lite onyttiga saker och hade de trevligt :)
Hon skulle iväg och jobba idag, sen ringde dom tidigare och ville att hon skulle börja redan klockan tolv. Så då gick jag ut med henne, gick på banken sen vidare till AF. Och nu inväntar jag Julia, men ska göra lite lunch innan.
Idag ska jag göra lasange, de var jätte längesedan jag åt de, så de ska bli super gott :)
Puss 

Av Maria - 12 september 2011 15:00

Jag är så sjukt trött idag, har nott motivation till allt. Känns som att jag är helt off. Jag funderar på att vila ett tag, har ändå inget bättre för mig..
Sov rätt länge idag och la mig sent, måste vända på dygnet nu alltså..
Med jobbsökandet ser de märkt ut just nu, tråkigt nog. Men jag kommer igång snart igen, ska ringa på två ställen denna vecka redan. Och de dumma är att jag skulle behöva ett körkort, egentligen. Men de är så dyrt och man vill ju ha råd att ha en egen bil med. För jag har ändå ingen bil att låna?!
Man blir så sjukt rastlös när man bara går hemma, dag ut och dag in, så tråkigt :( i början var de ju skönt visserligen men nu är man uttråkad, rastlös och de bara kryper i kroppen på en =/ och gör man inget speciellt på dagarna så blir man inte speciellt trött på kvällarna heller. Men jag har mig själv att skylla, faktiskt så är de så.

Näe, dax för en vilopause, sen börja med maten.  

:)

Av Maria - 11 september 2011 21:00

Jag har ätit så gott i helgen. Och i överlag har jag haft en bra heög i helhet med. Idag åt jag cream bonjor vitlök, ris och sallad :) så ikväll blir deräkfrossa med rökta räkor. Jag gillart :)
Har hunnit varit med Julia ett tag idag med, de blev film, promenad och lite tjejsnack! Annars har jag sett avsnitten på en andra chans på svt.se. Verkligen en bra serie! Och nu har jag kollar lite på idol samt true talent.
Och nu känns de verkligen som vår, lite dystert men ändå så bra. För tvn bjuder på massa bra grejer och man får tnda som efterlängtade ljusen och ta fram världens goaste pläd från BOOM. I love it :)
Och nu snart ska jag ladda med räkorna som sagt och baugett. MUMMS!!

Puss 

Av Maria - 10 september 2011 19:02

Jag är alltid så klantig, glömsk eller allmänt förrvirrad. På väg upp mot busshållplatsen så fattas någonting. Gissa vad? jo min mobil telefon, så himla klantigt. Så de var bara att hämta den. 
Och på Birsta kollade jag konstigt nog inte efter kläder men fick med mig en tröja iaf, för ett mycket bra pris, de gillas :) sen fick jag också ett par uggs av mammi! Dom är super sköna, inte super snygga och inte heller passande i blötsnö men när de är kallt, ja då älskar man dom :)

Tillagade kyckligfilé med aivar och philadelphia fyllning och bacon lindade de tillsammans med ris. Underbart gott! 
Och nu sitter jag här och lodar. Funderar på kvällen har att bjuda på.
Åkte ut med Julia och Stefan igår en sväng och träffade på lite skojigt folk.

Puss 

Av Maria - 9 september 2011 13:02

Oj, vad jag är ovanligt pigg idag med tanke på att jag kom i säng runt tre i natt. Men de blev lite mycket filmtittande :)
Och idag ställde jag faktiskt klockan, eftersom jag skulle ta mig ann för att söka lite jobb. Har sökt tre jobb bara idag och två utav tre har svarat. Tyvärr fanns de inga lediga platser. Men jag söker vidare ändå :) har ett annat jobb på g som jag ska söka också! Ska även söka praktikplats om de inte är så att jag får prova på att jobba. För man måste ju börja någonstans. Och praktik leder till att man får in en dot och där efter kan man bli anställd, genom praktiken. De är ju hur bra som helst. För vad som än händer får jag en liten inkomst iaf. Ist för att sitta och snylta av mammsen.

Men jag ser fram emot att komma ut, de är så tråkigt att sitta hemma och inte vara sysselsatt med någonting. Men jag ska göra allt för att jag ska komma in någonstans. Har inte super mycket kontakter, men något jobb måste jag ju kunna få. Det spelar ingen större roll vad jag gör och inte gör. Jag är glad bara jag får en inkomst och göra något om dagarna.
Och nu är de ju fredag, så jag ska skriva upp mina tankar om jobb, vad jag vill göra och vad jag skulle tänka mig.
Och ikväll har jag ingen susning vad jag ska göra, så vi får se vart jag hamnar ikväll och vad jag gör.
Just nu gör jag inget speciellt, jag ska skriva klart ett brev och skicka in mitt CV till AF, kan inte öppna filen på datorn, de blir bara massa krumelurer. Någon som vet vad de kan bero på?!
Sen ska jag tog ta tag i städningen. Vill så gärna träna men mitt ben klarar inte av de, de gör ont än. Dock inte alls lika mycket men de känns ju :/
Nog om de, nu ska jah ta tag i viktiga saker än att sitta här och häcka!
Hejpa 

Av Maria - 7 september 2011 18:58

Idag har jafg varit hos farmor med pappa. Jag tog med mig hemmalagat, kyckling gryta med curry och ris. Det gillar magen.. Man kan äta ihjäl sig på de.. Faktiskt!
Sen tog jag med mig sockerkaka och kakor, de blev mycket gosaker idag.

Har dock varit för mat för att äta middag, men de kanske är dax nu. En sen sådan, men var rätt sen från farmor med, och tryk i mig ett och annat..
Men har haft en hyffsad trevlig dag, jag stod för hela kalaset. Och diskade, plockade utan och kände mig som en husmor, haha!

Och imorgon ska jag söka jobb, så spännande :) och de blir ju nära och bra.
Och ska jag på arbetsintervju kommer jag bli nervös, eftersom jag bara varit på ett sådant tidigare.

Och en tanke till alla drabbade som anhöriga i krachen i Ryssland. Och vår svenske målvakt, en av dom bästa Stefan Liv. Vila i frid allesammans. Och styrkekramar dill dom anhöriga. De är ofattbart.
Norge, detta och vad blir här näst? de är fruktansvärt och så hemskt. Vad händer med världen egentligen?
Och snart är de 10 år sedan world trade center var. Så länge sedan men ändå inte. Näe, de är mycket tragiskt som händer..

Nu snart, halv åtta hos mig sen True talant eller idol? konkurrenter. De gillas inte, iaf inte i tv-världen ;p

Puss 

Av Maria - 6 september 2011 14:49

Idag fick jag fin besök av Malin och Matilda :) de var prat, mys och gofika!
Det var trevligt. Och man blir ju inte alls de minsta sugen på att skaffa en bebis när man får hålla i dom, gosa med dom och bara se dom. Dom är underbra varelse och man kan inte annat än le med hela ansiktet när man ser dom små varelserna :)
Men den tiden kommer den med!
Sedan tog jag en kort promenad till vattnet med Lilly och Liston, de var bus och lek som gällde. Har fortfaramde svårt att gå, annars hade jag nog velat röra mer på mig.
Och de här med vädret, de växar hit och dit.. Det finns inget mellanting inte..

Och nu ska jag ta mig i tu med disken sen börja med maten tills mamma kommer hem. Sedan vad som görs är ett frågetecken..
 

Av Maria - 5 september 2011 09:18

Måttligt less..
Det är för mycket på tvn nu helt enkelt.
Idol började igår och allting bara krockar! Och dessutom ska de gå samma tid också. Och vill man se allting blir de inte super enkelt.
Robinson som jag stort skulle följa blev ju total dissad. Och visst kan man se på play. Men ändå? Och idol krockar med true talant. Dessutom är de ensam mamma söker, som idag är idol samtidigt som ensam mamma söker. Då blir de ensam mamma söker på tv och se klipp på tv4play så man slipper se Alexander Bard en dag iaf. Diggar inte den mannen. Och den där Pellenissen är inte heller någon favorit hos mig. Hur ska man överleva? 
Snart ska jag gå på baken. Därefter till arbetsförmdeligen och sen kommunen. Har skrivit om de förr och drar upp de igen. Skulle på ett annat ärende idag med, men jag hinner verkligen inte allt idag. 
Ringde sjukan angående mitt ben med, de är värktabletter som gäller, de verkade inte någon fara. Tur är väl de :)
Klockan ringde iaf åtta i morse, var helt borta då. Men de är så skönt att sova, men man måste få saker och ting gjorda också.
Sen ska jag ju ta mig in till stan med..

Och i natt hade jag en underlig dröm, en sån märklig dröm att jag inte alls vet var ifrån jag fått all info för att röra ihop massa intryck till en enda dröm. De var osammanhängade, olika platser som var breved varandra, pianon som spelade av sig själv, av enbart plats och en gumma på 90 år som hade mobil och ville ha hjälp att kolla några saker. Samtidigt som ett ställe i Timrå låg på samma plats som ett annat ställe i Timrå som också låg vid min farmor inne i stan. Och klockan gick så snabbt, en timme var som en minut. Ja, hela drömmen var helt knas, kanske därför man var helt knas i morse då klockan ringde :o 
Aja, dax att snart bege sig till baken, där efter vidare.
Hörs på! 

Ovido - Quiz & Flashcards