Alla inlägg under januari 2011

Av Maria - 9 januari 2011 19:17

Jag och Thom var alltså modell för en dag igår, de var riktigt roligt faktiskt :) lite spännt i början men till slut gick de bra..
De fanns många bra och dåliga bilder men de blev sex st vi beslutade oss för. Antingen var inte han nöjd eller så var inte jag de, så de blev bara en grupp bild, och fem profilbilder på mig. Han fick bestämma mycket, eftersom de var han som pejjade för jag skulle få det i förskotts present :)
Så han fick ju välja en del favorit bilder..
Så jag hade tänkt bjuda på dom bilderna..

  
  
  

  
  
  


/litenmia

Av Maria - 8 januari 2011 12:22

Det blev sent igår, tack vare min snarkade pojkvän. Egentligen brukar jag vilja hinna somna innan honom men ibland brukar jag inte hinna. Som igår, han somnade när vi såg på lets dance, sen gick vi och la oss inne på mitt rum och där tvärslockade han och snarkade som fan. Jag blev en anign less, så jag gick ion till vardagsrummet och pratade med mamma, men då surrade hon i telefonen, HÖGT och jag lovar, grannarna hörde vad BÅDA sa!
Aja jag somnade till slut men vågade inte kolla på klockan och nör han skulle ivög och göra lite ärenden så vaknade självklart jag, blev pigg så jag gjorde en storstädning i mitt rum, så nu inväntar jag Thom, sen ska vi äta lite tidigare idag eftersom vi ska vara modell för en dag :) de ska bli skoj..


/litenmia

Av Maria - 6 januari 2011 13:25

Ja, snart början skolan. Känner igen motivation till de alls, men de är bara att kämpa, som alltid annars. De är dryga ett halv år kvar, från 10 januari fram tills 1 juli. De är så nära men ändå så långt ifrån. Och speciellt när man kollar ut. Vilket jädra oväder. Det blir bara värre och värre.. Der räcker med snö nu, utan att tveka!


Och imorgon ska jag om min kära mor in till Birsta om de är öppet vill säga? jag ska kolla på lite rea kläder om de finns något i min smak. För på lördag ska jag ocgh Thom vara modell för en dag. De ska bli så spännade och roligt, ser fram emot det. Vill ha någonting fint på mig till de. Och sen blir de inte så mycket Birsta nu när skolan börjar, då ska jag ta tag i projektarbetet igen..

Ajsing, de finns så mycket jag vill ha och mycket jag vill göra, men en sak i taget, träningkortet är piro ett just nu. Och sen en kryssing ska jag spara ihop till, så vi kan dra ihop de dära tjejgänet som vi surrat om. De skulle vara så roligt :) och skidglasögon, blev helt galet kär i ett par igår som jag också ska spara ihop till, dyra men de är de värt. Och som sagt, ett par nya vantar som jag kan ha i backen.. Jag vill vinna på lotto så jag kan göra allt, helt nu och på en gång. Men de går som sagt inte :/ men jag har mitt kära sparkonto och sen fyller jag år snart med. Så där blir de ju en slant med, ska bara önska mig pengar.  Men nu ska jag bege mig ut i ovädret för att besöka ica, sen ska jag inte sätta en fot utanför dörren..

/litenmia

Av Maria - 5 januari 2011 22:22

Ja, vart ska jag börja? jag och mamma satt nyss och pratade lite om när jag var liten. Jag måste ha varit kinky även på den tiden, jag gillade att springa och bita folk. Och en gång bet jag mamma så hon trodde att jag skulle ta en tugga av henne.. De kanske finns en liten vampyr i mig ändå, haha.. Skämt och sido så skrattar jag åt det idag. Jag kanske var ett och ett halft år, men jag kan faktiskt erkänna att jag minns det, jag får upp bilder utav de. Att jag satt i skinnsoffan på höger sida och bara högg till, och de var bara av en slump, utan anledning.  Kan inte ha varit trevligt att ha varit i närheten utav mig inte, haha!
Och jag minns också att jag skrev kärleksbrev till min egen bror och jag skulle låtsas att de var från en massa tjejer, men jag vet inte om han trodde på de riktigt. Han var oftast på sitt rum, man såg sällan till honom men jag ville ofta vara med honom, och vara med hans coola kompisar. Jag minns också att han hade en tjej vid namn Frida och hon kom med en nalle till han, en mus där hon hade skrivit en massa fina saker på hans kläder och då blev jag avis på honom. Varför fick han saker och inte jag? så dum som jag var frågade henne om jag kunde få någonting utav henne jag också? Och nästa gång fick jag en present av henne, och nyfiken som jag även är idag så kollade jag i hennes väska om hon hade köpt något till mig, de var inte inslaget men jag frågade henne när jag skulle få de och till slut fick jag ett par färgpennor utav henne med Pocahontas. Pinsam unge? ja.. en aning.. Och jag ville alltid se film med min brors kompisar och han, spela tvspel och bara umgås. Jag såg verkligen upp till min bror, fast de gör jag även idag men jag kan sakna tiden då man faktiskt var liten. Då Andreas bodde hemma, fast jag vill inte byta ut Thom mot min barndom för de finns ändå kvar i mitt minneskort i hjärnkontoret och de kommer följa med mig livet ut. Men allting var så mycket enklare då..
Jag minns också en gång när jag bråkade med mamma och Andreas, sen skulle jag rymma i nattlinne och gummistövlar, vi bodde då på första våningen och jag kom så långt som ner till porten innan jag ångrade mig.. haha


Och jag som avskyr skolan och plugga var så avsis på Andreas som fick gå i skolan och allt de där, men när jag hamnade där själv ångrade jag mig ganska snabbt..


Och sen vill jag vill tacka Sibylla vid simhallen att de finns kvar, för de får mig att minnas när jag träffade min underbara vän Tanja där, de var där vi träffades första gången och då var vi dryga sju år gammal och sedan dess har vi varit tait :) man har tappat så många vänner på vägen men vi står fortfarande varandra nära och de kan ingen ändra på. Men de är lustigt vart man kan träffas på och hur minnerna följer med oss dag för dag.
Och sen så när jag och en annan gammal vän, Tina blev kär i samma kille, en brevbärare, Andreas.. Vi skev massa kärleksbrev till honom, och när jag skulle ge honom dem från oss så var han och en annan kille uppe på Vista skola och jag sprang i allvärldens fart och bums ner i sanden, ramlade över en stöskel, de var pinsamt men såå roligt..


Och jag, Tanja och Carolin gjorde spökhus för småbarnen, och vi levde oss verkligen in i de vi höll på med..
Alla kurragömma lekar, där vi lekte med folk som vi egentligen inte ville vara med, men när dom räknade sket vi i dom och gick in till någon av oss ist, eller så gömde vi oss i en källare tills hon/hqn hade tröttnat på att leta oss.. Så elaka kunde vi vara ibland.


Vi startade en grupp med, Starlight hette vi, vi skrev väl kanske en låt, haha och den hette de gruppen hette, de var jag, Tina och Carolin, vi uppträdde för barnen i området vi bodde på :D


Och jag och Caroline som ville leka tuff, tog henens pappas snusdosa och la ner en chokladmuffins och lurade ungarna vid oss att vi snusade!! hahahaah


Ja, jag skulle kunna sitta här och rabbla upp alla goda minnen i barntiden..
Raggartanten, busplingningar, skrika på folk och Tommy stånd, hahah...



Och till lite allvarligare saker..

Vissa har sina dagar, egentligen ska man glädjas av de man har, inte blinka tillbaka på de dåliga. Man ska försöka ta en dag i taget, se något positivt i de negativa. Fast jag har själv svårt med de, jag har ingen bra självkänsla men jag ska bygga upp de och mitt nya liv börjar på måndag. Jag ska ta tag i träningen, kosten och bara leva livet, sunt och nyttigt. Jag vet att jag kommer klara detta och när jag kommer till en svacka ska jag se de som att de finns dom som har de värre, jag kanske har de jobbigt men inte tillräckligt för att trycka ner mig själv och inte se att de finns något bra i de. Nu är de skärpning, jag kommer fixa detta. Och tillammans har jag Tanja och mina andra vänner och Thom som kommer finnas vid min sida. Och Tanja som ska träna med mig, de ska bli så roligt. Så på måndag efter skolan blir de köpa gymkort och sen bara njuta av att starta om på ruta ett.. Än så länge är de minus 3 kg! Jag kommer bli så snygg, och jag kommer må så mycket bättre. Go mig själv (Y)

Av Maria - 3 januari 2011 17:04

Ja, i morse klev jag upp 03.20, skulle vara på Brandworld 04.45 för att jobba lite, de var invertering som gällde. Jag fick jobba med en jätte go tjej som hette Therese, och vi fick största avdelningen utav alla, de var jobbigt men samtidigt var de roligt. Jag hade aldrig tidigare gjort detta innan så de var roligt att få tetsa på någonting nytt och de var rätt lärorikt. De tog massa timmar men med lite frukost i magen blev de mycket bättre med allting. Sedan åkte de flesta hem men jag och Julia avtog en ny utmaning, lagret. Där tog vi alla skor, de var inte nådigt många heller, de tog dryga 2 timmar nästan men de gick bra ändå :') de är ju pengar som rullar in och då kan man jobba på. Så nästan tio timmar fick vi ihop och de blir ju en rätt bra slant i slutet av Januari =) de känns jätte bra. Och man tjänar rätt bra där med. Sen fick man träffa nya människor, alla var jätte trevliga så där skulle jag lätt kunna jobba känner jag :)
Men just nu är jag totalt slut i skallen och kroppen så de blir en tidig kväll för lilla mig.
I morgon blir en en super duper sovmorgon, de ska bli så skönt! Dock blev de inget pluggande för min del, kanske blir av imorgon ist, om jag orkar. Har ju hunnit med så mycket nu och jag har god tid på mig fortfarande så de kan vänta. Fast.. inte allt för länge..

Och idag fyller min prins 20 år, nu är han vuxen, ingen tonåring längre :) en massa grattis till honom. Synd bara att jag inte fick vara med honom idag, men han hade sitt och jag mitt.. Firade honom igår iaf, och på torsdag är han min hela dagen :)

/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards