Alla inlägg den 6 januari 2011

Av Maria - 6 januari 2011 13:25

Ja, snart början skolan. Känner igen motivation till de alls, men de är bara att kämpa, som alltid annars. De är dryga ett halv år kvar, från 10 januari fram tills 1 juli. De är så nära men ändå så långt ifrån. Och speciellt när man kollar ut. Vilket jädra oväder. Det blir bara värre och värre.. Der räcker med snö nu, utan att tveka!


Och imorgon ska jag om min kära mor in till Birsta om de är öppet vill säga? jag ska kolla på lite rea kläder om de finns något i min smak. För på lördag ska jag ocgh Thom vara modell för en dag. De ska bli så spännade och roligt, ser fram emot det. Vill ha någonting fint på mig till de. Och sen blir de inte så mycket Birsta nu när skolan börjar, då ska jag ta tag i projektarbetet igen..

Ajsing, de finns så mycket jag vill ha och mycket jag vill göra, men en sak i taget, träningkortet är piro ett just nu. Och sen en kryssing ska jag spara ihop till, så vi kan dra ihop de dära tjejgänet som vi surrat om. De skulle vara så roligt :) och skidglasögon, blev helt galet kär i ett par igår som jag också ska spara ihop till, dyra men de är de värt. Och som sagt, ett par nya vantar som jag kan ha i backen.. Jag vill vinna på lotto så jag kan göra allt, helt nu och på en gång. Men de går som sagt inte :/ men jag har mitt kära sparkonto och sen fyller jag år snart med. Så där blir de ju en slant med, ska bara önska mig pengar.  Men nu ska jag bege mig ut i ovädret för att besöka ica, sen ska jag inte sätta en fot utanför dörren..

/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards