Alla inlägg den 21 januari 2011

Av Maria - 21 januari 2011 19:55

Jag kanske inte har många vänner men jag har iaf dom bästa och jag kan säga två av dom allra bästa, Tanja och Julia. Det är dom som står mig närmst och jag pratar med dom om allt, kan jag lita på dom fullt ut och jag respekterar dom från djupet av mitt hjärta. Jag är så glad att dom båda finns i mitt liv, jag skulle inte fixa mycket av de jag gör och har gjort om det inte vore för dom.
Dom har stöttat mig genom mycket och aldrig blivit sur på mig över småsaker, inte heller tryckt ner mig, utan pappat mig, fått mig på bättre tankar. Och vi har delat så mycket tillsammans, det är underbart att ha dom som vänner. Jag trivs med dom och det är helt fantstiska människor, med hjärtan av guld :)
Jag kan vara mig själv med bägge två och jag uppskattar allt dom gör för mig, så mycket roligt som blir till minnen. Dag för dag är dom med mig, i mitt sinne och jag vet att dom inte sviker mig, att om de är tyst ett par dagar så är vi inte sur på varandra. Vi vet ju vart vi står och vet att vänskapen är för stark för att gå isär. Dom står mig nära, i mitt hjärta och  är dom lycklig är jag desamma! De är mina tjejer och dom är jag rädd om.
Ska vara kortfattat men dom vet vad jag tycker om dom, jag älskar dom <3

 

/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards