Alla inlägg den 3 januari 2011

Av Maria - 3 januari 2011 17:04

Ja, i morse klev jag upp 03.20, skulle vara på Brandworld 04.45 för att jobba lite, de var invertering som gällde. Jag fick jobba med en jätte go tjej som hette Therese, och vi fick största avdelningen utav alla, de var jobbigt men samtidigt var de roligt. Jag hade aldrig tidigare gjort detta innan så de var roligt att få tetsa på någonting nytt och de var rätt lärorikt. De tog massa timmar men med lite frukost i magen blev de mycket bättre med allting. Sedan åkte de flesta hem men jag och Julia avtog en ny utmaning, lagret. Där tog vi alla skor, de var inte nådigt många heller, de tog dryga 2 timmar nästan men de gick bra ändå :') de är ju pengar som rullar in och då kan man jobba på. Så nästan tio timmar fick vi ihop och de blir ju en rätt bra slant i slutet av Januari =) de känns jätte bra. Och man tjänar rätt bra där med. Sen fick man träffa nya människor, alla var jätte trevliga så där skulle jag lätt kunna jobba känner jag :)
Men just nu är jag totalt slut i skallen och kroppen så de blir en tidig kväll för lilla mig.
I morgon blir en en super duper sovmorgon, de ska bli så skönt! Dock blev de inget pluggande för min del, kanske blir av imorgon ist, om jag orkar. Har ju hunnit med så mycket nu och jag har god tid på mig fortfarande så de kan vänta. Fast.. inte allt för länge..

Och idag fyller min prins 20 år, nu är han vuxen, ingen tonåring längre :) en massa grattis till honom. Synd bara att jag inte fick vara med honom idag, men han hade sitt och jag mitt.. Firade honom igår iaf, och på torsdag är han min hela dagen :)

/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards