Alla inlägg den 31 januari 2011

Av Maria - 31 januari 2011 16:59

Egentligen ska detta inlägg handla om vad jag hade på mig idag, menb eftersom jag redan skrivit en inlägg om det förut en gång.
Och då får jag hitta på en rubrik. Eftersom de inte är jag som hittat på denna lista som jag följer så kommer jag kanske ändra fler än en gång :)

Så jag ska skriva om min födelsedag!!

Idag fyller jag 22 år, de firade mig redan igår, eftersom de är lättast för alla.
Thom var redan här och jag har fått ett par riktiga vinterskor av honom som jag kan åka skoter i osv, fick också min favorit tjej hello kitty gossedjur :) jag växer inte ifrån henne, hon är såå söt och jag ville ju ha en sån, men då fick jag en till av Jullan, inte likadan och samma storlek men dom platsar bra i min säng dom :) fick också presentkort av Jullan och Stefan på hela Birsta City  ^_^ det är kanon..
Sen fick jag bara pengar och de är alltid de bästa, då får jag köpa vad jag vill. Men ska spara pengar nu. Är så slösacktig emallan åt ;p
Ni lär ju säkerligen tycka att jag är barnslig för att jag ville ha hello kitty kramdjur men de tycker iaf inte jag :)
Annars..
Gjorde jag en super nice tårta som jag bjuppade på igår, den var såå god pch nu snart ska jag ta en bit utav den sen ska jag bara kura ner mig i ett varmt skummbad med bra music ^^,


Min tårta!!!

  


/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards