Alla inlägg under oktober 2011

Av Maria - 18 oktober 2011 21:42

Idag har det varit full rulle hela dagen i stort sätt. Jag for in till staden för att sedan ta mig ut till coachen. Och jag måste bara få kvräka ur mig att jag är så förbannat trött och less på att bo ute i Timrå utan bil och körkort. Ja, det är faktiskt så illa. Det går bussar OFTAST en gång i timmen, och antingen kommer man till de stället man ska till en timme innan lite drygt eller om man skulle missa eller vänta på nästkommande buss, ja då kommer man för sent ist och de kan hänga på en halv timme i stora drag. När ska dem sattsa på Timrå bussanra, egentligen? Visst, vi har de bra som har nära till de mesta, men inte utanför Timrå ut till Sundsvall eller Birsta. De är vardagar de borde sattsa på mer. Va fan, stadsbussarna gick förit varje kvar och nu går dem varje tionde minut. I stället för att vänta fem minuter extra för dom som bor i Sundvalls kommun så kan dem väl ändå sattsa på bussrafiken. Eller? och de är inte bara att skaffa ett körkort och bil, om man inte har jobb så går de bara inte. Jag skulle flytta till Sundsvall om de så gick.
Men nu bor jag i Timrå kommun och jag vill ha råd med en lägenhet, med en inkomst som jag tjänat ihop och de vill säga ett jobb. Det är inte alls lätt att få. Skulle vilja bo tillsammans med Thom, men en inkomst är inte alltid så lätt. För man vill ju helst att båda ska ha jobb, visst går de ändå men jag förstår hur Thom tänker. Även fast jag kryper på väggarna, vill fasiken bort här ifrån :/ 
Men som sagt de kan vända snabbt.

Idag när jag kom hem i alla fall så bakade jag kanelbullar och dom blev rätt bra faktiskt. Jag skulle dra in på gosaker, men en bulla kändes inte fel. Men de betyder inte att jag ska vräka i mig hela alltihopa ;p ska ha dem i helgen, då blir de jakt för min del. Det känns pirrigt men ändå spännande. Men att vara med om han skjuter, de känns inte de minsta lockade :( 
Men de betyder mycket för Thom så man ska dela intresserna med varandra, de är viktigt.
Amen i alla fall så har jag ändrat mitt nickname i bloggen, det kändes så långt :p hähä

Men som sagt, imorgon sovmorgon om inget annat inträffar.
Hejpa 

Av Maria - 16 oktober 2011 21:08

Allvarligt talat, JAG måste bara få klaga.. Jag såg på true talent, som varje söndag kväll. Och gång på gång väntar jag på att Emelie ska åka ut, för ärligt talat. Jag tycker inte alls att hon är bra, inte på en fläck! Visst, hon ska sjönga på engelska, men jagh klarar inte av henne. De går liksom inte, jag förstår inte varför hon går vidare efter varje söndag. Och coacherna, hur bedömer dom, egentligen?! Jag trodde verkligen att hon hade en chans att åka ikväll när hon var i duetten med Robert, och visst han är inte min favorit men han kunde ha åkt i sådan fall NÄSTA vecka, men när är de hennes tur att åka? Jag blir så irriterad. Och de kanske inte är en big deal, men hon kan sjunga bättre än mig, utan tvekan. Men hon kan fortfarande inte sätta höga toner, hon ska ha en låt OM hon ska sjunga, rak genom utan upptempon eller höga toner. UT med henne nästa gång, hårda ord men så är sanningen!

Sofia och Dimman där emot, dom är så jäkla bra. Och i början tyckte jag inte om Sofia heller, MEN vad hon vuxit genom varje vecka. Ikväll var hon grym och låten passade henne perfekt, lovelove!

Men aja, de har varit en bra helg. För i fredags var jag bara hemma, såg på Idol med mammi sen var de bara lungt. Och på lördagen fixade jag nere i källaren med mamma, de jag ska ha när jag flyttar som jag samlat på mig under alla år. Och sjukt vad mycket jag hade, mer än vad jag trodde. Kanske hade 8-9 kartonger och mamma kom upp i en halv som var hennes! Så jag har de mesta, det känns skönt att slippa vara tomhämt då man väl flyttar :) 
Sedan var de kinamat som gällde, och sedan var jag på hemma fest hos Frida med Emmy, Hampus och ett gäng som jag tappat namnet på nu, de var en spontan grej sådär, men de var trevligt.
Och idag har jag bara varit hemma, inte alls gjort någonting speciellt.

Imorgon, en ny dag med nya tag. Jag MÅSTE försöka att inte äta godsaker under veckorna, ska ut och motionera nu imorgon klockan nio, innan frullen, ska bränna fett! Och jag ska gå så ofta jag bara kan, på med varma kläder och ut i kylan, för här kommer Mia, ur vägen :) SKA ner nu, så är de bara. Jag skämms ärligt talat att se ut som en vandrande köttbulle, de är inte alls roligt. Och de är bara jag som kan göra någonting åt de. Så är de bara..
Så nu jävlaranamma!!

KYSS 

Av Maria - 16 oktober 2011 12:13

Jag har beslutångst!
Jag ska ju börja träna (ja, som jag sagt många gånger innan) men håller på att spara till ett gymkort och en halva får jag ju betalt. MEN ska jag träna på Friskis med Emmy och Hampus och ta ett dubbelkort eller ska jag träna på ETIC i Timrå? om man slår ut gymkortet med resor till och från Friskis så hamnar jag på nästan samma summa som jag skulle gå och träna på ETIC i Timrå. Men vad ska jag välja? Jag vill ju så mycket..

Men som sagt konditionen ska riggas upp och den ska bli stabil och hållbar. Och vilken ska också ner, en hel del. Jag skämms ju!

 PUS!

Av Maria - 12 oktober 2011 21:55

Det är en underbar känsla att vara nyklippt. Har ju också fått hjälp av fina Tanja med färgning, rödbrunt. Dock blev de inte de resutlatet som på förpackningen men blev super nöjd ändå, dock var de en toning så de håller ju inte super länge. Så dagen efter köpte jag en färgbomb och smetade i de i skallen idag, de blev sjukt bra :) låter ingen annan färga håret på mig mer än mig själv eller Tanja, för då vet jag att jag får de bra gjort, litar faktiskt mer på henne än på mig själv. Men färgbomben är mer som en inpackning så den är inte sådär super svår som de Tanja gjorde :) 

Är de bara jag som tycker att denna vecka går extremt långsamt? Har varit hos coachen idag, skulle dit imorgon med men då har krockade de med en annan sak, så jag är "ledig" satt säga fram tills på tisdag, dock väldigt tråkigt men samtidigt ska jag kika på arbeten som passar mig, jag har en del funderingar som jag ska få ner på papper.
Och massa andra papper jag sak fylla in, inte alls de lättaste men ska ge det ett försök.
Och till helgen är jag "ledig" Thom är på jakt och jag är ensam och övergiven ;p Thom åkte redan ikväll, hugaligen vad jobbigt ;p de är höst och då behöver man extra värme och kärlek, håller ni inte med?
Men som sagt, jag klarar mig alltid :)

Men nu blir de snart sängen, ska till staden för att gå på ett ärende vid ett, sen får vi se vad dagen har att erbjuda. Om ni har lust att ses imorgon, eller i helgen hojta til.. Vill inte bara göra mammsen sällskap hela helgen lång, faktiskt..

PÖSS 

Av Maria - 10 oktober 2011 15:19

Helgen har varit helt okej.. 
I fredags var jag bara hemma, kollade på tv med mamma och bara hade de bra.
I lördags for jag och mamma till Birsta, de blev lite shopping. Och för ovanlighetens skull så var vi inte där så super länge som vi faktiskt brukar vara. Och där efter kom Thom och hämtade upp oss, vi åkte hem till mig en sväng, jag packade sen for vi hem till Thom och grillade älgskött. MUMMS!! :)
Och på kvällen for vi till bilträffen på Birsta, de var sjukt mycket folk. Men de var mycket trevligt, skojigt folkt helt enkelt.
Och vi var väl där till tolv halv ett skulle jag tro sen var de MAX som gällde..

På söndag kom Thoms syster döttrar och hälsade på, så jag lekte med dom, alltid lika roligt :)
Mot kvällen åkte vi hem till mig, kollade på tv och mööööös sen var de dag för sängen. Och jag drömde att jag var vaken hela natten så var ganska trött när jag vaknade i morse.
Så jag klev upp då klockan ringde, kvart i sju. Upp och sen åka iväg till frissan, jag tog bara bort de slitna så de är inte super kort sen snelugg.. Nöjd, men ovan med luggen åt de andra håller, den känns tjock men de är väl för min virvell som sitter mitt i luggen, inte alls skoj.
Sen köpte jag med mig en toning hem till Tanja för att hon skulle fixa de, och bra blev de :) brunt med röda toner. Så en bra dag i helhet. Och till lunch blev de såklart Subway, såååååå jäkla gott!!

Imorgon blir de möte hos coachen igen, brabra!
Puss 

Av Maria - 7 oktober 2011 17:46

Min dag började inte super..
Jag fastnade i Vakna i morse och glömde totalt bort att klockan tickade. Så jag sminkade mig, mascaraborsten rakt i ögat, AJ.. Sminkade på mig igen men då blev de spindelben och de är inte så snyggt, eller hur? Så åter igen sminkade mig.. De blev inte helt super men de fick gå. Hann inte ens fika frukoast :/
Men så glömde jag ALLT material hemma som jag skulle ha med mig. De var inga större problem men ändå. Så ja, kom ju på de när jag var 10 min därifrån. Jag gick ju från navet bort dit jag skulle.
Och de var prat om handelsbrachen, fakcligt osv. De var super bra tycker jag, ännu en lärorik dag att ha med sig i ryggsäcken :)
Och nästa möte blir på tisdag, men ska in med några papper när jag har klippt mig på måndag. Men frågan är, ska jag ha rödbrunt hår och köpa med mig toning hem från frissan så måste jag lägga en brun toning uppe på skallen och dra ut de i längderna för att jag är så pass ljus uppe på huvudet och det finns risk att de blir en krafitgrödton uppe på än på längderna..  Så visst blir de dyrt och en toning håller ju inte som en färg, men jag fick de förklarar som att jag som har färgat innan så borde jag ha en toning för att de sitter bättre på de hår som redan är färgat. Och har jag min naturliga håfärg vill säga så sitter färg bättre än toning. Sedan fanns det en toning som var brun med röda nyanser, super fin! Men att ta den blir ju också att de som är i utväxten blir ju en annan rödton än vad de blir på topparna, jag vill ju ändå att de ska vara nästin till, inte super stor skillnad. Och sen efter de för att behålla den fina tonen av de rödbruna ska jag köpa en färgbomb, för att de inte ska mattas ut. Eftersom den röda färgen är konstgjort, så den försvinner och mattas ut än vad de för med en brun och ljus färg fick jag förklarat! Så jag vet inte alls vad jag ska göra? Eller om jag ska lägga på en brun toning bara tills vidare? Kan ju komma på senare att jag vill ha den rödbruna och kosta på mig för att hålla de vid bra skik? Ska som sagt klippa mig på måndag så har ett par dagar att tänka ut vad jag vill :) Känner att de är för dyrt att färga de hos frissan, men de kan vara värt de om jag vill bli ljus till våren/sommaren. Men att göra de rödbrunt och de ändå inte kommer att behålla de så länge eller göra de brunt bara så kan jag köpa en toning, som ändå sitter bättre på mig.
Men som sagt, de återstår att se..
Har haft en trevlig dag med Tanja iaf, vi lunchade på en ny enligt oss en hamburgebar vid Stadshuset som jag tappat namet på, burgaren var de inget större fel på men stripsen var lite skum.
Sen kikade vi på stan lite, köpte en mascara och en foundation. Skulle behöva en kajalpenna med, men de får bli imorgon när man ska på Birsta med mammsen min..
Thom är sjukt fortfarande, så de kanske blir en helg utan honom, tråkigt nog :( Men ska se på idol med mammsen idag iaf, och i ugnen väntas egngjort potatisgratäng och till de har vi fläskfile, MUMMA!!

Sen är de bara gottat på bordet som saknas.. Men först, en efterlängad varmdusch.. Kan känna av lite skumma saker i halsen som kanske är på g åter igen, får hoppas att de är inbillning eller något som bara är för tillfälle. Och som jag fryser, börjar jag också bli sjuk? de går ju inte ://

PUSS 

Av Maria - 6 oktober 2011 20:16

Idag har jag varit hos min coach och de känns jätte bra, faktiskt! Och imorgon ska jag dit igen och höra en kvinna berätta om handelsbranchen och de är ju toppen, för de är ju de jag vill och ä nyfiken på. De ser jag verkligen fram emot :) Efter det kanske de blir en date med Tanja, då blir de lunch och en sväng i stenstaden. Annars kanske jag tar en sväng själv om de är fint väder vill säga.
Men idag efter jag varit där så gick jag upp till aktivatorn och finslipade mitt CV och personliga brev och skickade de till coachen. Så nu är jag laddad inför imorgon!

Sen hoppas jag att min sjuka pojkvän är friskare imorgon så man får träffa han imorgon kväll eller på lördag!! :) För helgen där på är de jakt igen, hugaligen vad de svider i kärlekes hjärtat! Men de är roligt att han får komma iväg också, de var ju som sagt ett bra tag sedan nu, men jag klagar inte men att vara ifrån varandra är nyttigt de med, då har man något att längta till. Men samtidigt vill man ju bo med karln, de blir ju på en helt annan nivå allting då, sen när han far iväg och så med.
Men den dagen kommer den med, en dag i taget..

Jag och mamma på coop idag
Jag - Mamma? kan vi köpa... vad heter de?
Mamma - Vadå?
Jag - Visar med ett teckenspråk O (bokstaven O alltså) och med pekfingrert och tar den i hålet och roterar. Ser skiiit fånitgt ut. Tänkte inte heller på de..
Sen så kom jag fortfarande inte på de..
Så jag fortsatte förklara, och tog handen och de såg ut som att jag försökte väga något i handen..
Sen sa jag..
- Meeen, vad heter dom med många armar?
DÅÅÅ kom jag på de, bläkfisk, de var ju friterad bläckfisk jag ville få fram, de satt så långt inne..
För de var ju hålet jag visade var ju ringen och med mitt pekfinger ville jag förklara att de var hål i mitten.. :p

Sen annat vi inte ska gå in på, men ja.. Roligt var de iaf och dom som såg OM någon såg fick ett sexpack på magen.. Man kan alltså ha skit roligt när man är och handlar :)

Aja, har sett på tv nu ikväll och just nu ser jag på drömen om ett barn. Tänk att inte kunna få barn, tagsikt. Men då finns de andra sätt att lösa de på, tur är väl de. Och de barn som blir adopterad, de får förhoppningsvis en familj med mycket kärlek, som ger dem allt som de önskat sig :) 

Snart ska jag sova!
Puss

Av Maria - 5 oktober 2011 16:05

Igår var jag och min kärlek på hockey, och besviken blev jag. De slåt aldrig fel, gång på gång förlorar dom oftast hemma mot Modo, vilken skräll.. Det blev 2-5 som avslut. Inte alls okej.. Men som sagt, de är fler matcher kvar. Men som att Timrå har en chans ändå? Nje, inte detta år.. Modo spelade faktiskt bra igår, och Timrå till en viss del tills att de slarvade. Och två mål från Modo blev bortdömda, tack och lov. Men de var ändå roligt att se matchen, jag är så sällan på hockey, de är för dyrt att gå ofta, och en gång till och med. Men blev bjuden så de tackar man inte nej till :)

Idag fick jag mig en riktig lång sovmorgon, Thom åkte vid fem, halv sex kanske? och då låg jag halvdöd i sängen. Sen kollade jag på klockan och ser att den är tio över ett, hugaligen vad skönt. Men ändå hur ska jag orka upp imorgon? lär vara pigg som en nötkärna ikväll.. Dock är jag lite trött nu, men de ger nig med sig. Ska strax träffa Julia, då blir de handlig sen ska vi till vävland och hälsa på :)

Så nu ska jag spackla mina grönblåa sen borsta gaddarna innan vi far iväg. Ska in på BOOM med om allt inte redan är slutsåldt!
Puss på er mina bloggläsare 

Ovido - Quiz & Flashcards