Alla inlägg den 31 januari 2012

F23

Av Maria - 31 januari 2012 11:21

Ja, idag är det min första dag som en 23 åring, de innebär att jag kommer in överallt. Kan man säga, och vuxenlivet har ytterligare tagit ett steg framåt! För igår efter pappa varit här på fika så tänkte jag "får man tulpaner när man börjar bli gammal?" så frågade min mamma de och hon svarade då "ja, det är nog så"  och jag känner mig inte så gammal ändå, men 23 låter så stort, haha..
Men fick även ett charmigt födelsedags kort och det stod så här "Gammal? bry dig inte om det. Du kanske är äldre än du någonsin varit.. men du är också yngre än du någonsin kommer att bli! Så njut av livet och ha en FANTASTISK FÖDELSEDAG! Önskar pappa"
Och visst är de så :) och vad var inte rätt present om inte ett presentkort på hela Birsta city? det är jag i ett nötskal och presenkort kanske är tråkigt att ge bort men aldrig tråkigt att få, inte enligt mig iallafall (:
Och dessa tulpaner som jag snackade om, även en dubbentriss lott som jag vann 25 x 2 på och det är ju början på en miljon, så de är bara tacka och se glad ut de! :)

Har även hunnit fått ett par vinerskor och pengar utav mamma innan, som en förtids födelsedag present! Så än så länge är jag nöjd och belåten.
Senare ikväll blir de bio och kina med bästa Tanja och hon står för kalaset söthönan, så blir riktigt bortskämd. Men de ska bli så roligt och skönt att bara komma från hemmet, hon snor mig på självaste födesedagen :)
Och imorgon kommer Thom och firar mig och i helgen blir de också ett resturang besök. De bara flyter på nu kan man säga (:

Gick även en lång promenad igår med Sandra, och de var verkligen givade och så skönt. En kvälls promenad i lite över en timme på över en mil, inte illa pinkat för en nybliven 23 åring inte, hähä!

Grattis till mig iallafall, tacktack!! :) bugar och bockar!


   

Och nu snart kommer Cattis på lunch, sen kanske de slinker ner lite fika bara så där oskyldigt!
Puss och hejpa! 

Ovido - Quiz & Flashcards