Alla inlägg den 24 januari 2012

Av Maria - 24 januari 2012 11:38

Jag måste säga de att jag blir tok sugen på en liten knodd när jag ser var och varannan får sig en sådan. Jag är lite avis, för dom målen känns så långt bort. Känns som jag vuxit fast i mitt flickrum hemma hos mamma. Jag hoppas jag får jobba mycket så jag först och främst kan lämna rummet och förhoppningsvis bli sambos med min fästman. 
Och jag väntar ett samtal för ytterligare ett jobb och Frösunda skulle också höra av sig om de dyker upp något jobb som passar mig :) skickade in ett mail till ett företag i fredags, så de skulle höra av sig och när man väntar känns det som en hel evighet innan någonting händer. Men det är ännu bara tisdag, man ska ligga på så ska ge de tills på torsdag i alla fall och ringa och höra efter om en eventuellt en träff!
Dessutom måste jag höra efter åter igen om mer inskolning, de är tyst på den fronten dock eftersom en sjukdom kan uppstå snart. Så jag väntar och väntar, annars får jag ta saken i egna händer och styra upp de hela..

Jag var och fixade naglarna igår igen på Nagelhörnan och jag och Anny tyckte de var dax för lite luft med en häfrig färg och visst blev det så, rosa i den finaste nyansen. Ovant men snyggt vill jag påstå :) och naglarna hade vuxit bra under och jag kan säga att jag var i chocktillstånd eftersom jag inte alls är van det. Och stoltheten bara växte, leendet sträktes upp mot öronen. Så nu är man snygg igen och nu gäller de bara att hitta ett likvärdigt nagerlack som jag kan fylla på med på kanterna om de skulle slitas. För detta jag har på nu är bara salongs lack. Men jag tror nog att Deepend har något likvärdigt, eftersom de har en hel uppsjö fullt av färger och nyanser i alal dess slag :)

Och idag, ja det är kallt ute så ska nog greja på här hemma, sätta upp en ny tid i tvättstugan för jag ska till min coach imorgon och är osäker på om jag hinner hem till ett då jag har tid, så kanske jag OM jag fått pengarna från UGAN träffa min söta böna Tanja, annars får de bli på torsdag.
Skulle vara i Thoms stuga i helgen för skoter och massa mys, men då blev det kurs för han så då kanske jag ska till H-sand till min fina vän Sofie, på lördagen så vi ska väl göra den staden osäker och gå ut, eftersom jag aldrig varit där. Och de ska bli intressant, och på fredagen vill hon komma hit, ska ut och fira henne på Memento troligtvis, men ska nog inte dricka båda dagarna eftersom jag är inte så pepp för de, men de blir en hel helg med Sofie iaf. Så är fullspikad tills dess :)

Och nu ska jag ta hand om disken och allt de andra som är måsten.


Ser lite annorlunda ut i verklighten dock


   
 

Ovido - Quiz & Flashcards