Alla inlägg den 16 januari 2012

Av Maria - 16 januari 2012 22:27

Idag har det varit en gång dag, samtidigt som det gått relativt snabbt ändå. Började inskolnigen klockan två idag och slutade klockan nio. Jag har antecknat de mesta jag kunde, de absolut viktigaste och de jag kände att jag skulle glömma, eftersom de är små saker som ändå är viktiga. Och jag har haft en bra dag med en annan assistent :)

Och nu är jag hemma, samma pass imorgon. Då glöder nog pennan igen, tycker det är bra om man gör de, eftersom man kommer vara själv där med. Och de är lärorikt, givande och variernade. Känns fakiskt jätte bra, fast det är många bollar i luften, de är inte särskilt stressigt så som jag kan känna med annat.
Men onsdagen kommer bli varieande med massa bus och tok. Sen så är min inskolning klar, eller om jag känner att jag behöver mer tid så kommer ju de gå bra de med =)

Plus att jag fick ett annat samtal om personlig assistent på ett annat ställe, så 3 brukare är på g och glad är jag över de :) de negativa drar ändå med något positivt, man kan inte deppa ihop helt även fast jag sörjer så kan inte de få överväga och rinna över, då når man aldrig toppen. Man får ta dag för dag, ett steg i taget och se hur det utvecklar sig.

Snart blir de sängen för mig, ska bli så skönt, hade jätte svårt att somna i natt- låg bara vaken och tänkte och tänkte. Men ikväll nu snart lär jag somna ovaggat!

Nattnatt 

Ovido - Quiz & Flashcards