Alla inlägg den 28 januari 2012

Av Maria - 28 januari 2012 11:00

Ja, kvällen igår har delade meningar.. Samtidigt som jag hade kul så hade de kunnat vara bättre. På förfesten hade jag roligt, hur snällt som helst att vi fick komma så slapp man lilla Timrå eller att vara långt åt helvete..
Krogen var väl okej, men jag är ingen krogen människa egentligen, de är liksom inte jag. Men träffade väldigt många underbara människor, gamla som nya :)
Det var lite tok emellan åt, men de verkar höra till en ute kväll på krogen.. Men som sagt, nu har jag varit ute och de kommer dröja innan jag går ut igen.
Och idag ska jag till Sofie men grejen är den att jag inte känner för en till ute kväll ikväll, utan jag får surra med Sofie om vi bara kan ta de lugnt. Jag känner att jag behöver de ifrån igår..

Och att vissa människor är så fruktansvärt nyfikna och ska snacka en massa bull shit, bakom min och Sofies rygg. Det är väl bättre att ta de mellan fyra ögon, eller har jag fel? Är så less att få höra de i efterhand och dom kan ju ta reda på FAKTA innan dom ens yttrar sig. För jag blev faktiskt förbannad, för visst att vi har åsikter och hela den biten, men att yttra sig om något dyrligt är faktiskt för mig inte okej.
Näe, vissa människor är inget att bygga på, så adjö med er!

Nu ska jag ta mig en bit mat i magen, sen ringa Sofie och be henne komma hit så vi får åka iväg till henne.. :)
Puss 

Ovido - Quiz & Flashcards