Alla inlägg den 26 januari 2012

-.-

Av Maria - 26 januari 2012 18:03

Då har man varit på Birsta med Martina, hittade en kjol av flera testade försök. Men denna har jag tänkt köpa innan så då var de bara att slå till nu, sjukt snygg! 
Köpte också en efterlängtad mascara, och den var på annons så den var mycket billigare än vad den brukar kosta. Glad jag blev då (:
Det var inte mycket annat som lockade mig, utan de var mest bara koll.
Fikade på IKEA med, dö mätt blev man.. Men nu var de det här med vad mabn ska äta, klockan är ju bra mycket :/ och mamma har hunnit äta redan och jag är inte sugen på rester.
Dessutom besökte vi Bea idag med, träffade hennes lille Elias och guud så söt han är :) ännu mer sugen på att skaffa en.. Men de kommer när de kommer =)

Men nu är den stora frågan, imorgon är de taco bufé på Memento och de är ju kanon pris på 39 kr MEN det är mellan 17.00-21.00 och efter de måste man infinna sig i lokalen OCH OCSKÅ dricka under tiden, inte bara infinna sig. Och det är ju klart att det är så, annars skulle dom gå back på de. Och då är de detsamma med om man betalar in sig senare. Äter hemma, hittar en förfest och sen gå in på krogen där efter. Det spelar ju ett band där med imrogon, men vet inte vilka det är? Men de sägs att de ska vara bra så får väl hoppas på de!
Och imorgon blir de att kliva upp i tid, ska tvätta och hinna få de torrt med till kvällen..

Och då kommer Sofie som sagt och då blir de skoj :)
Puss 

Ovido - Quiz & Flashcards