Alla inlägg den 29 januari 2012

Av Maria - 29 januari 2012 16:21

Igår bestämde jag och Sofie oss för att inte gå ut, som de var sagt. Så vi stannade hemma hos henne istället och åt god mat och spelade med andra ord med hennes föräldrar, det var skit kul men vi förlorade dock ^^ Och sedan kollade vi på en film som heter Taken, den var grymt bra och skit hemsk. Hua.. Så den alla mina läsare borde ni ta och se :) bland de bästa filmer jag sett.
Och nu är jag hemma igen, fick åka gratis på bussen och de var ju bra. Så nu funder jag på vad kvällen har att erbjuda, skulle vilja hitta på något men de flesta jobbar ju imorgon så de blir väl bara att stanna hemma och se vad jag gör.

Pappa kommer förmodligen imorgon och firar mig eftersom Tanja lånar mig på tisdag =) och ja, de går ju bra de med.
Ska ha en till inskolning den 9/2 och de känns skönt att jag fick den möjligheten..
Men måste även dra upp en annan sak med min coach, och ringa om de dära jobbet som aldrig ringer. Vill ju som sagt kunna få ihop till en heltid.

Men som sagt, helgen har varit bra i sin helhet och jag har fått lära känna nya människor. Det är jätte roligt :)

Och nu kommer den svåra frågan, om jag ska sluta blogga över lag, eller byta bloggsida, och då är frågan om jag stannar här eller byter kanske någon kan hjälpa mig med att göra den snygg? den behöver förnyas och jag är sämst på de. DOCK lär ingen ens svara på detta, men skriver de i alla fall, OM någon skulle nappa..
Hejpa 

Ovido - Quiz & Flashcards