Alla inlägg den 25 januari 2012

Av Maria - 25 januari 2012 12:58

Ja, vad säger man? Jag sov inte alls många timmar natten som var och de gjorde mig galen.. Skulle upp klockan sju och in till coachen till tio, vi var hela tre stycken som kom utav nio st. Så nu kanske de blir två gånger i veckan för att förstör en så drabbas alla. Illa men sant. Eller att man slår ihop grupperna som är så de kommer fler. Men de verkar väldigt dåligt med att de trillar in folk, dom bara faller bort. Dock har jag haft annat för mig men de finns många andra som ja i min grupp som skiter fullständigt i att komma, lata människor som vill åka på en räkmacka. Men visst, de är inte super skoj att gå dit varje gång, men de är en bit på vägen och man får ju ersättning för det. Kommer få en fin sådan nu imorgon, bättre än vanligt :) så det är jag glad över, eftersom jag ska ut med ett gymkort nu snart. Men i februari får jag tre dagars lön med plus min ersättning från ugan. Så ja, de blir fint i mars med, där de är detsamma men ytterligare 4 pass extra. 

Ska också försöka dra ner igen, börja om och göra rätt med att inte fuska på vardagarna, jag lyckades ju ett tag tills de att farmor gick bort, då var de äta äta som gällde :( men man måste någonstans sätta stopp för de, eftersom de är som de är. Och jag har väldigt många bra perioder också så som dom sämre, men de gäller alla människor.
Men just nu vill jag få ihop de till en heltid, med ett heltidsjobb någon annans stans de jag sökt ELLER att jag kan kombinera två jobb, eller tre :) Jag är så peppad nu för jobb, verkligen mer än någonsin. Ska ringa på fredag till de företaget jag ringde förra fredagen, då har de gått en vecka och då är de rätt länge att höra av sig.

Och ute är de kallt som vanligt, man vill helst bara kura ner sig i filten och må gott :) ta ett bad, dricka varm choklad och bara vara, men nu är de så att visevärden kan dyrka upp när som helst, eftersom han måste lufta elementet som låter som en vattenkran. Störande!
Så jag vill helst inte ligga spritt språngande naken och visa allt man har inte ^^, skulle vilja sola också, men roligare att gå med någon bara för att liksom :)
Men men, sen kommer Thom ska dra med han in till Birsta för att jag måste kolla ut ett billigt nagerlack för de är störande att de är lite vitt på några ställen (bara jag som ser de) och bara kolla läget liksom, kanske ta en glass eller något :) får se hur de blir. Om orken finns där ^^

Bjuder på en bild från 4e klass, då vi är Spice Girls ;)
Där var man en ung fläkt och inget överflädigt fett där inte :)
   

Ovido - Quiz & Flashcards