Alla inlägg den 7 februari 2011

Av Maria - 7 februari 2011 19:14

Jag har många fina minnen. Men ett som står mig nära om hjärtat är hur jag och Thom träffades.
Jag var verkligen inte sugen på att dra ut på krogen, men Emelie ville det så vi gick ut, spontant sådära. Vi båda var nyktra och skulle gå ut för att ta ett glas och bara surra och se om de fanns folk som man kände där.
Och det blev då BK som vi gick till, Emelie såg en kille och ropar rakt ut "Tooommmy" och pekade på en kille, och då sa han 'känner jag dig eller? jag heter Thom inte Tommy" och dom hade tydligen surrat en del på msn. Men de var väl inget mer med de. Senare kom Thom till vårt bord, hans kompis hade blivit utkastad.
Där satt han med oss, Emelie bytte plats så vi kunde prata med varandra. Vi surrade en hel del och han var ju en kanon snäll kille tänkte jag. Men han hade ju tjej och jag hade nästan nyligen då separetat med en annan kille.
Men han sökte upp mig på bilddagboken och efter många om och men hittade han mig, genom Emelie. Där surrade vi ett tag innan vi bytte msn, och strax där efter nummer. Vi smsade en hel del och hade bra kontakt, sen svalnade de av ett bra tag. Och jag var ju inte intresserad så, eftersom han hade tjej och jag var väl inte ute efter något förhållande, men där emellan hade jag förhållanande, strö förhållanden. Men vi hade lite kontakt emellan åt. Tråffade han på Selånger, då var han där med sin dåvarnade tjej, men efter de hände någonting. Kontakten blev allt starkare och starkare. Vi pratade mer och mer på telefonen och träffades, vi gick på bio. Och där klickade de, han skulle jag ha :) så kände jag, men han hade ju tjej, men han dumpade henne, inte bara för mig utan ´hon var en idiot som utnyttjade honom, hon var så elak mot honom, fattar inte än idag hur han orkade? men jag är tacksam för att de tog ett tag innan vi blev tillsammans, vi datade en del, kanske en månad eller så, sen så blev de bara så vi blev tillsammabns :) de kändes så bra och gör de en idag! Han kände som jag den krogkvällen, han ville inte gå ut, men de är tur att vi båda gick ut. Skulle inte kunna se ett liv utan Thom, men de är för att jag vet om att han finns. Undra hur de skulle sett ut utan honom? han är den sista pusselbiten som fattades, jag är såå kääär! Och de är ett utav miba favorit minnen, i löööv it :D


/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards