Alla inlägg den 29 februari 2012

Av Maria - 29 februari 2012 18:53

Som ni märker har jag inte bloggat på ett tag, tiden har inte funnit till helt enkelt!


Jag måste säga de att jag trivs som fisken i vattnet på Bryners kök, så jag hoppas av hela mitt hjärta att jag kommer få stanna där en vacker dag. Jag längtar redan dit, jag har aldrig känt mig så välkommen någonstans innan, dom är toppen allihopa! :)
Hoppas jag får jobba på fredag, de är ju då de är mest folk där. Så jag håller mina tummar!

Annars? ja jag har nu införskattat mig tränibgskort, på gymmet! Det känns helt underbart och första passet är avklarat. Sen så har jag shoppat ansikts produkter från Body shop, älskar aloevera serien. Sen passade jag på att förnya mitt medlems skap eftersom man får ut så mycket av att vara medlem där. Så varför inte? sen köpte jag tidigare ett rouge, och eftersom de inte blev så fint med de solpudret jag hade hemma så köpte jag idag ett solpuder där, som ser 100 ggr bättre ut. För ni har väl hört att man vill väl hellre lägga ut mer perngar på kvalite än kvantite? Så tycker jag i alla fall att de är.
Och visst att Mary kay är toppen, men de är 1000 kr mer pengar, för nästan lika bra prudukter enligt mig. Detsutom Body shops fantastiska smink borstar, helt underbara och klart prisvärda.
Jag har ett gäng borstar nu och bra produkter, ska handla underlagskräm nästa månad hade jag tänkt. Och också en puder, kanske?! Även två sista borstarna med, för man kan inte handla allt på en gång, även om jag skulle vilja de. Men passade på att skämma bort mig nu när jag fått lön från två olika ställen, de är jag värd kände jag :) Så allt känns helt toppen nu nästan.
Hade tänkt att kolla mina fötter hur jag belastar dom och köpa ett par bra tränings skor med framöver, för de är ju a och o de egentligen!
Och jag ska också tipsa er om en rosen vatten spray med vitamin E i, som man sprayar före och efter sminkningen så de blir återfuktande och mer hållbarare. Gott luktar den också! :)
Så nu är jag laddad med en hel del tills nästa månad då de "sista" ska inhandlas om de inte blir en dyr månad, utan lön. Men man får hoppas på de bästa helt enkelt..
Ska bjussa på några bilder nedanför så ni får ta del av produkterna jag rekomenderar och som ni själva kan köpa, så ni har en bild på delarna.

                                

Tycker alla som inte är medlem på Body shop borde bli de, de är kanske inte lika billig som H&M men de är kvalité och bra personal.
De kostar 100 kr att gå med, men de får man igen då man fyller år, av de bonospoäng man samlar så får man bonus gåvor, och ta tre betala för två får man som start, vilket är oslagbart. Sminkrådgivning ingår för 150 kr, och de är toppen! Och dessutom är de kunddagar och rabatter hela tiden i sort sätt, så tveka inte. Gå med vettja :)

Och kom och träna på friskis, 1500 kr för ett år för enkelkort, låter inte allt de jag skriver helt underbart?!

Det är bra att spara ibland och att man får jobba, jag längtar redan tills jag får jobba igen och tills jag får köra på gymmet, de går mot underbara tider nu, även om de blöta kunde få försvinna nu, all snö och bli vår. Så man kan ta första mjukglassen i solen och inte ha 40 kg kläder på sig för att gå ut. Nä tammefan, ge oss vår och sommar nu..

Taggad för kryssning i påsk är jag med, de ska bli toppen!!! =D fan så underbart..
Puss på er allesammans.
 

Ovido - Quiz & Flashcards