Alla inlägg den 21 augusti 2011

Av Maria - 21 augusti 2011 19:26

Så, nu har helgen gått och vi är snart inne i september månad. Detta år har gått av bara farten, tänk er. Snart är de jul, inte alls många månader kvar innan första snön har lagt sig som ett täcke på backen. Och nyss har de varit stundens hetta. Vad väljer man? Jag vill kunna variera jag, men man kan inte få allt :) men de ska samtidigt bli så skönt att hösten kommer. Då får man krypa ner under en pläd, tända ljus, dricka varm choklad och sätta sig ner framför tvn och mååå göttans :) utan att ha ångest. Jag längtar efter dom tiderna. Samtidigt som de kan vara otroligt skönt att ligga halvblottandes i solen och och gassa, bli brun och bara må gott i värmen.

Men som sagt, de är samma visa varje år så de går i repris. 


Helgen har varit sådär, roligt att gå på selånger men har inte varit i toppform om jag säger så. Var iaf där i fredags med Julia, då hittade jag en plånbok och en munk :) sen så igår var jag där igen med mamma, hennes kompis och hennes dotter. Men de var inte såå roligt, hade för mycket tankar helt enkelt sen var de regn på de också, inte helt okej! Men hittade en jacka då iaf som jag köpte och kokosbollar. Gjorde inte av med allt för mycket pengar där.
Men så idag var jag med mamma på Birsta och då köpte jag ett par till brallor som jag redan har fast nu i mörkgrått, underbarare byxor får man leta efter :) och ett linne, plus en kofta. Tre betala för två, de gillas :)
Sen skydd till mobilen och ett par gummistövlar. En billighetsparfym och en sminkväska kom med mig hem också ^^,


Så nu imorgon ska jag till pappsen, sen kommer Thompis på tisdag (som jag längtar :)))) och på onsdag ska jag träna, ska testa på ETIC, har gått ner i vikt redan nu. Känner mig duktig, äter knappt godis, mindre mat och rör på mig mer än förr. Detta kommer gå som en balett, de vet jag.
Sen ska jag fundera på vart jag ska köpa gymkort också, de var snack om friskis men de kostar ju buss fram och tillbaka med..
Aja, nu ska jag diska och plocka undan medan mammsen städar. Sen blir de lite film innan de är kudden som gäller..



   

Puss 

Ovido - Quiz & Flashcards