Alla inlägg den 1 augusti 2011

Av Maria - 1 augusti 2011 10:07

Vilken helg de varit.
Bussredan var dryg, man ville heslt bara komma till båten på en gång. Men väl på båten så gjorde vi alla nio tjejer sig klara inför buffén och kvällen. Maten var fantastisk, dock att räkorna inte var så smakrika men resten var super!
Förrätt, varmrätt och till slut efterrätten- då var man packad i magen kan jag säga. Då var de inte super gott, så lämnade nästan allt jag tog på tallriken.
Dissade vinet och ölen till maten, de var ingen höjdare. Inte för att jag testade men, de blev läsk för mig.
Och på kvällen dansaede vi rövarna av oss, drack upp sjukt mycket pengar som jag har ångest för men nu när jag tänker mer och mer på de så hade jag så jävla roligt så varför ska man då ha ångest för att ha "slösat" pengar i barnen? de är inte varje dag man åker på kryssning iaf. Men fick sota för de dagen efter, var helt mör i kroppen. Fattar inte hur jag kunde stå på mina ben, ingen annan heller. Och dessutom i mina skor?! Som nu är trasiga så måste lämna in dom idag och förhoppningsvis få med mig ett par nya. Eller då få pengarna tillbaka..

Idag är de fullsmockat schema som gäller..
Ska tvätta, packa, byta skor, umgås med Julia, vara med Thom och fixa allt inför imorgon. Då man åker tåg för en gångs skull ner till brorsan i Sthlm, ska bli underbart!
Men om vi skulle åkt buss skulle jag smälla av, de skulle jag aldrig palla. Är för mör i kroppen för 6 timmars bussresande i en obekväm buss med lite ytryme för sömn.
Jaja, nu ska jag ta mig en liten lunch sen fräscha till mig. Kanske blir en solning och picknick för mig och Julia, eller så badar vi eller något annat skoj. De är nog en olidlig värme i luften. Hua...

=))

Ovido - Quiz & Flashcards