Alla inlägg den 12 augusti 2011

Av Maria - 12 augusti 2011 16:15

Nu är de jag som ska ta tjuren i hornen och ordna upp mitt liv.
Saker och ting har hänt, men allt kommer att ordna sig med tiden. Jag bara vet de!


Jag har satt upp mål för mig själv, en gång för alla. Jag ska köpa mig ett träningskort nu snart, träna och må bra . Ska ta en dag i taget och försöka tänka ljust. Jag pallar inte gräva en grop för min egen grav, de gör inte saken bättre.
Och försöka hålla mig fast vid att hitta komma med bortförklaringar hit och dit.
Utan jag ska vara stak och kämpa mig genom allt, de ska inte vara enkelt. Men att hålla sin målvikt när man väl hamnar där, de är där jag vill ha hjälp. Hur håller man vikten?

Sömn, mat och motion hör ihop, om jag ändrar min livsstil med en god och sund mat som jag nu ska följa tallriksmodellen, äta fem gånger om dagen, sova bra och träna och motionera. Då kanske man kan hålla drömvikten, eller?
Jag kan träna gratis med, och på gym. Själv eller med någon är inte de störta bekymmret just nu. Jag vill må bra, både kropp och knopp.
Nu är de jävlaramma, peppet och glöden finns. Ska vara stenhård. Hårdare än så. Jag kan inte komma med undanflykter eller bortförklaringar längre. 
Så så var de med de..


Ikväll blir de bio med bästa Tanja, behöver verkligen få tankarna på annat. Och jag kommer stanna här på ön hela helgen =)) Och imorgon kommer lill smulan Jullangullan hit.
Så nu ska vi snart äta mat innan vi gör oss lite snygga för biotime.


Hejsvejs 

Ovido - Quiz & Flashcards