Alla inlägg den 9 september 2012

Av Maria - 9 september 2012 16:05

I fredags kväll åkte jag, Emmy och Hampus ut till Patrik för att dra ihop lite käk och det var kycklig med aivar som stod på menyn. Alltid lika gott :) 
Och efter maten intog vi spelplanen "med andra ord" och jag var i Emmys lag, de blev kaos av de mesta när de gällde oss. Men ack så roligt vi hade. Emmy skulle förklara "vindruta" Och som hon förklarade, fattade halv sju vad hon menade. Men då tiden var ute så lägger hon paletten i grabbaras plan och då står de "vindruva" HAHAHAHHAHA...
Och då Emmy skulle förklara vad finnar gillar att sitta i så utbrister jag "PORMASK" hur säker som helst.. Jag uppfattade henne en aning fel. Det skulle såklart vara bastu. Men vi gick oss ett gott skratt och att grabbarna fick vinna två gånger :) men som tur var är vi inga dåliga förlorare som jag tror att dom skulle bli :) 
Och sen blev de lite moive time, de blev the dark shawows, sååå bra enligt mig. Hade sett den en gång tidigare också.

Och ja, vi kom väl hem strax efter två någon gång. Då blev de dejta kudden och upp igen vid nio för att åka med elva bussen ut till Birsta med mamma. Shoppade bra mycket, så som tre par skor, en klocka, två leggings, örhängen och lite gosaker :) Så nöjd tjej!!

Åkte där efter till Alnö till Tanja och Robert och kollade på körslaget ocg svullade lite. Sen var de lite film på tvn. Gick och la  oss relativt tidigt iaf. Sen så nu är jag hemma, ska snart åka till Patrik (:
Så denna helg har varit toppen!

Imorgon är det nya tag med jobb och träning, taggatagga!

Ovido - Quiz & Flashcards