Alla inlägg den 8 mars 2013

Av Maria - 8 mars 2013 22:35

Go kväll..
Ska börja med att skriva om förra helgen, för den var super! Började med att jag och min fina vän Tanja käkade gott hemma hos henne. Vi drog senare in till stan och spelade lite biljard, de fick bättre än vanligt och vi hade de super trevligt! :)
Vi tog oss en cider efteråt och avslutade kvällen med en glass på donken. Men om man tar ett glas eller en cider så måste man ut och supa sig full på krogen. Man kan inte ta en utan att de ramlar in kommentarer om vart man ska?!
Aja, vi hade de iaf trevligt utan utgång och en baksmälla dagen efter :)

Lördagen bjöd på lite av varje, de var lite städning och tvätt innan jag åkte in till stan för att möta upp Robert. Vi gick på Canton och käkade god mat och surrade om allt. Hur trevligt som helst.. Vi åkte vidare upp till Södra berget för att spela bowling, de var trevligt och trivsamt! Dock var jag inte så bra, som alltid. Men hade de trevligaste sällskapet så de gjorde inte så mycket, och vi hade ju roligt :)
Vi skulle kolla på den fina utsikten, men vi höll på att blåsa bort och höll på tappa andan. Så vi åkte hem till honom istället! Mycket bättre..


Och i veckan har vi hunnit med de ena och de andra. Varit på gastomässa i tisdags med jobbet, de var super och maten var hur god som helst. Lisa spelade live och hon levererade verkligen :) 
Idag tog vi på jobbet en ledig dag, så har hunnit med lite ärenden och sen träffat Micaela på stan för en lunch, in till Birsta och sen hem en snabbis, in till stan igen till bion för att möta Frida, de blev Små citroner gula. En jätte fin film, humor och tårar. Kan verkligen inte hålla dom inom mig, de bara kommer! Är extremt blödig, men de är skönt samtidigt..
Och där efter drog jag och Frida hem till mig, vi käkade lite toast med varm oboy och surrade massor! Och nu sitter jag hör, övertrött och vill se film. Men finns orken?!
Ska sova imorgon, ta hand om städ och tvätt innan bästa Mickis kommer på besök, vi ska dricka lite vin, äta gott och se mellon. Wööönderföööll! :)
Söndagen spenderas ju självklart med Mickis till en början sen på kvällen ska jag umgås med Robert, myspys!!

PUSSS!

Ovido - Quiz & Flashcards