Alla inlägg den 20 maj 2012

Av Maria - 20 maj 2012 21:24

Då var ledigheten slut, de är bara ett fåtal timmar innan de är dax för arbete igen. 
Det har varit bra dagar och skönt med sömn, men de är snart helg igen och då får man sova ut igen. Och helgen är redan planerad, iaf lördagen.
Och idag har jag bara tagit de lugnt, ätit hos mormor med mamma. Men jag lagade maten, köttgryta med svamp. De vart ritkigt bra!
Är dock lite deppad idag men förhoppningsbis går de över tills imorgon! :)

*

Puss!   

Av Maria - 20 maj 2012 02:14

Vad ska man säga om kvällen? jag har haft roligare om man säger så. Kvällen började med god mat hemma hos mig, sen efterrätt, där efter fick vi skjuts till festen, men kan inte säga att de var något drag där. De var ingen höjdare. Skulle vara att de var kul att träffa Sara och Peter då, och att Sandra var med. Sen gick jag och Sandra från Bergsåker in till stan. Tog en sväng in på Statoil sen vandrade vi igen. Ingen snäll själ som ville plocka upp oss. Synd om oss vare ^_^ men gick oss en promenad som heter duga iaf, så de var väl lite bra ändå. De var inte planerat att vi skulle på korgen, men eftersom dom på festen skulle vidare på Birsta träff så drog vi med, och då var de memman. Trodde de skulle vara mer drag än vad de var, kände ingen typ och de var bara helt sämst. Kastade pengarna i sjön typ, men vi gick vidare till Jacks men de var överfullt, vidare till ett annat ställe men då stängde ju dom. Så då bestämde vi oss för att åka hem, så ja bättre lycka nästa gång och då ska frugan Tanja med, då ska vi ha mycket pengar och sitta ute och dricka gott och bara ha de nice med värme. De gillas :) Kanske sattsa på Oscars då? hade sådan tur att Thom glömde sitt dricka här som han skulle ha med sig till Fjälls så jag frågade om jag kunde få ta dom tre ciderna han hade i påsen och så blev de. Var städad ikväll och de kommer uppskattas imorgon. 
Ska sova ut var de tänkt iaf, sen får vi se vad söndagen-sista dagen på ledigheten har att erbjuda. Bara en lugn dag, eller en tripp till spåret och röra på döfläsket?! Vädret avgör allt. Orkar inte dra in på gymmet, bussarna här ute är ju som ett aprilskämt. Så ja, de återstår att se..

Nu blir de sängen, god natt! 

Ovido - Quiz & Flashcards