Alla inlägg den 19 maj 2012

Av Maria - 19 maj 2012 15:20

Jag somnade rirkigt sent i natt, eller ska jag säga i morse? men ändå var jag retativt pigg. Eller ja, fick ju sova till dryga halv tolv då mamma ska ha volym på tvn så __HELA__ Timrå kan höra. Inte okej att vakna av de. Men jag blev snabbt pigg och jag mötte upp Sebbeboy och Frida förut, dom solade och jag var sällskap eftersom de blir sola för mig senare. Sen så skulle jag ta mig en prommis, men väntade med Sebbe då Frida skulle fixa lite saker. Sen inne på Coop skulle jag handla lite inför middagen jag ska bjuda Sandra på idag, så skulle jag hitta en liten gurka men de fanns bara stoora och grooova sådana, och Sebbe skulle hjälpa mig att hitta en mindre, men de fanns verkligen ingen.. Intressesmurfen anteckand säkerligen nu, men humorn i de hela. Jag sa "jag tar denna, den är grov" och sen höll jag i den som att de vore något annat. Jag är öppen och jag har bra humor och ni som inte ser de roliga i detta, ni kan bara låtsas som ni inte läst de. Att de var totalt ointressant och kass humor. Jag tyckte de var skoj iaf, säker Sebbe med :)
Sen så var de godbye och hem, baka en kladdkaka som blir dagesn efterätt. Och sen gjorde jag mig två mini baugetter med rökta räkor och svullade i mig två sådana, mumma säger jag :) sommaren är här. Och jag klagar inte, de är tokunderbart och jag är så happy!
De blir fläskytterfilé med Cream bonjour vitlök, ris och en sallad med isbergssallad, majs, gurka, tomat och färska champinjoner. De är grejer de så efter de blir de ut till Bergsåker och träffa lite folk, dricka lite, liiite och sen bara ha de gott med trevligt sällskap =) de gillas!
Så lördagen är fullbordad och livet leker.
Lyssnar på gamla sommarhit låtar och drömmer mig bort, och ändå försöker le åt livet även om pollen helvete förstör mitt liv just nu.
Men de hade kunnat varit värre så hakuna matata!

Hittade lite old bilder på mig, blond, ung, dum och fjortisstyle. Men vad jag kan känna att jag kan sakna de blonda. Eller vad säger ni?

            



Puss!

Av Maria - 19 maj 2012 02:18

Hade en fantastisk dag och kväll med Tanjiz igår.. Hon kom strax efter två, då gick vi upp till mig, på affären och inhandla de vi skulle ha till middagen som skulle bestå av tacos och så blev de. Tacosmys innan vi pallrade oss till affären åter igen och köpte gottigott inför kvällens lyx. Så ner och lämna grejorna i relaxavdelningen, på affären igen för att köpa shampoo och till solariumet och tillbaka till relaxavdelningen, fyllde upp badet och gjorde de mys, ställde upp gosakerna bakom oss och bara hade de helt fantastiskt. Man skulle kunna göra de ritkigt romantiskt där nere, spottar i taken som är som stjärnor och då man kan välja styrka på dom. Och sätta på ett massage program, tända en lampa så de lyser upp i badet. Så vacker och så mys! Så hade vi de iaf, sen blev de tv tittande samtidigt, från badet i badet. Underbart va? jag vet att ni avundas där bakom skärmen :) men de var ritkigt nice, sen så avslutade vi kvällen med baugetter och oboy innan vi gosade ner oss i sängen framför BB, där efter låg vi och surrade om allt möjligt, riktigt tjejsnack liksom, som bara vi tjejer snackar om och förstå sig på. Så kvällen var fulländad till max. Detta ska vi göra om igen, man gör de allt för sällan men de kanske är just de, man ska göra de mer sällan så uppskattar man de mer, inte sant? 

Och idag var jag på Birsta med mamma, Tanja skulle upp och jobba. Så var där nästan hela dagen, kom hem med två ögonskugger från Body shop, hade en check där så jag betalade endas 49 kr, de var inte dåligt de inte :)
Sandra hämtade upp oss efter hon slutat så jag fixade till mig hemma, åt mat och sen planderade jag och Sandra vad vi skulle göra, ingen ville bowla och bio var för sent, bowlar man två enbart blir man runerad. Så ja, vi for till en killkompis till mig, nämner inga namn för då blir de hus i helvete så lämnar de, men de var trevligt iaf, mycket surr och skratt. Ja, efter de blev de kvälls mat på Subway och där inne satt ett gäng ungdommar, kanske studenter, men sak samma så är en kille väldigt full så han somnar eller iaf har ryggen mot fönsterrutan och PANG så går rutan sönder och han bak med huvudet genom rutan, om drar upp honom, rutan är paj men hans huvud klrade sig från blod, sen försvann han nog där ett tag, pulsen var på max sa dom och ingen kontakt fick dom med honom. Alla skriker, "lever han, är han död"? hjärtat slår några extra slag, pulsen är hög på mig och till slut öppnar han upp ögonen, dom kallar på ambulans, och när vi är på g därifrån ser vi ambulansen anlända mot plasen, så hoppas allt gick bra. Läskigt att se och höra, de borde hända mer saker i Sundsvall men sådana grejer kan man ju hoppa över! Med sprit i kroppen kan allt gå fel, tur i oturen kanske? Och hans kompisar, vissa bara drog. Vad är de för stil? tre stannade med honom, tur var väl de. Men ena vännen säger att han alltid är sådär och att vi inte ska kalla på ambulans, men dom bakom disken gjorde de iaf, och tur var väl de.  Annars? ja livet rullar på och hade en lördag idag men får njuta lite längre. Även om de är bra då jag arbetar med, men ni förstår nog vad jag menar? :)
Men nu ska jag sova några timmar..
Natti på er! 

Ovido - Quiz & Flashcards