Alla inlägg under april 2012

Av Maria - 30 april 2012 09:30

Nu har jag inte bloggat på ett par dagar och det har väl hänt lite av vaje. 
Redan i torsdags åkte jag till Tanja och var henne lilla sambo där ett tag då Robert inte var hemma. Och upp på praktiken på fredag morgon och sen åt vi mat hemma hos Tanja innan de var dax för bio time, vi såg The lucky one, och den var jätte bra :) en riktig pödding var ju med och hans ögon var helt gulomliga! Ni måste se den!!
Och i lördags, då skulle Tanja iväg och jobba, då mötte jag upp mammsen på Birsta.
Vi shoppade loss, eller jag shoppade loss. Som 2 bhar vilket var två set betala för en. Och sen var de 30% på hela Cubus, då skrapade jag ihop en tröja som jag l'nge velat haft och två legging, marinblåa och ett par svarta. Sen köpte jag mig en annan tröja på rean med, från Rut med fler :) så de var väl ett kap alltihopa! Och nöjd är jag..
Senare kom Thom och hämtade upp oss, åkte hem och lämnade sakerna, gjorde mig fin och körde iväg mamma till en kompis, sen åkte jag och Thom vidare till stan för att äta på Canton och då blev min mage glad. Har längtat efter den maten.
Sen igår var vi bara hemma hos Thom, vi stekte småplock mat på en stekhell/bord och de var ritkigt mummsigt! Olika korvar, svamp, kyckling, marinetar kött och parika :)
Sen om min lilla olycka utanför Ica MAXI kan ni ju ta del utav på min fejja, inte kul... inte kul ^_^

Sen så körde han hem mig igår och då gick jag ut med Sandra och gick, men vi kom till Tallnäs sen gick vi till Sandra, hämtade bilen och åkte till Lars på ön och gjorde han sällskap :) sen vid tolv åkte vi ifrån honom. Och då passade jag på att träffa en god vän som hälsade på från Norge, så surrade en stund sen så var de dax att gå hem och sussa! Och på vägen där träffade jag en annan trevlig prick som jag hann och surra med en sväng sen var de verkligen sängdax.
Och i morse skulle jag kliva upp sju egentligen men pallade inte de, så de blev nio ist. Och nu är träningskläderna på, för nu blir de åka av och träna sig galet trött och där efter hem, fixa mig, äta lunch och fixa mig inför kvällen, in till stan, bli upphämtad och äta middag sen ut till Njurundatrakterna för fest och brasa. Full rulle hela dagen lång.

Hoppas ni får de trevligt ikväll för de ska jag ha :)
Hejhej.. 

Av Maria - 25 april 2012 17:06

Så var middagen intagen, de blev en sen lunch idag så de blev lite till käk. Och snart ska jag byta outfit till träningskläder sen brumma iväg med bussen in till stan för att Sandra ska hämta upp mig, där efter blir de Friskis och svettis för hela konkarongen :) Känner mig för övrigt dödstrött men jag känner ändå att jag vill röra på mig lite och så får de bli! Och nu ringde Julia och ville följa med så de ska bli spännande :)
Och imorgon är det redan torsdag, då ska jag fråga Tanjis om hon vill ha sällskap, eftersom vi ska ses på fredag med, bio mys och bara umgås medans grabbarna gör annat!
Är sugen på att räkfrossa med en god vitlöksås som på båten, de skulle vara göttans de, mitt på en fredag kväll. Helst rökta räkor eftersom de är hundra gånger godare. Eller vad säger ni?

Måste bara dela med mig av denna musik video, sjukt bra låt och videon är så oväntad. Kolla själva! :)
http://www.youtube.com/watch?v=fWNaR-rxAic&feature=youtube_gdata_player 

Av Maria - 24 april 2012 21:38

Jag är helt galet trött, känns som jag kommer åka på en sjuka snart och de får inte hända. Jag hinner inte med det, de är träning som gäller och praktiken, de är där jag ska vara :) Så hoppas att de ger med sig. Har så ont i huvudet och är helt slut i kroppen, nästan sådära övertrött och slö. Men jag försöker göra de bästa av situationen ändå och göra mitt bästa! =)
Annars är de fina fisken med mig, känner bara för en lya nu, de skulle vara så lyckat och om jag fick ett jobb vill säga, de skulle underlätta allt, verkligen :) Men Rom byggdes inte på en dag så jag tar tagen som den kommer och ser hur de blir med allt.
Och som jag skrev ut på ansiktsboken så glömde jag ringen ombord på båten, de var inte meingen att den ens skulle av, men av någon anledning så tog jag av mig den ringen samt den oäkta ingen jag hade. Då jag skulle fixa om sminket efter maten innan kvällens bravader. Men ringde dom igår och den var återfunnen så jag får väl tillbaka den i slutet av nästa vecka. Snacka om att jag har tur ibland :) klantigt av mig, men den var ju i trygga händer och tur att det finns ärliga människor, för guld är värt en del i dessa tider.
Och jag har väl som landat efter resan men börjar ju som sagt att bli sjuk :/ Men men.. Det som inte dödar, de härdar :)
Nu snart ska jag se BB sen är de dax att sova, upp imorgon igen och kvällen bjuder på träning!


Natti 

Av Maria - 23 april 2012 15:40

I morse var jag så fruktansvärt trött, dygnet innan sov jag max 2-3 timmar, de var självförvållat men man mår som man förtjänar.

Jag hade i alla fall riktigt roligt på kyssnigen med brudarna, vi var ett bra gäng och vi härjade och dansade hela kvällen och halva natten. Och E-type var sjukt bra, de var mycket ös och dans. Snacka om träningsvärk i benen speciellt, men de kvittar. Bussresan mot Sthlm gick så snabbt, de var ett gäng på bussen som vi snackade med, spelade musik och drack lite kalla drycker, de var riktigt trevlig och de är nog den kostaste resan till Sthlm någonsin.. 
Och god mat åt vi, allt var liksom tipp topp (Y)

Skönt gäng, men få timmars sömn men de var de lätt värt vill jag lova!! :)
De lär ju bli snart igen, eftersom enligt dom flesta åker jag ofta, men hellre lägga pengarna på de än en krog runda med samma folk i Sundsvall liksom.. Varför inte ta allt i en smäll för bra peng?
Så nu ikväll ska jag och Sandra träna. Imorgon blir de spännade, håller mina tummar och hoppas på de bästa.
Puss 

Av Maria - 20 april 2012 18:45

Som vi brudar räknat ner veckor och nu är de bara några timmar kvar innan vi kliver på bussen mot Sthlm, på färgan sen iväg för att rocka loss.. E-type är på båten som jag nämnt tidigare men de är inte allt, utan Färgan ska även börja filmas just då vi ska vara ombord så man kanske lyckas vara med på en filmsnutt eller två, men helst vill man ju undvika de och de kanske inte är så skoj att de ska visas för hela svenska folket heller ^_^ gäller att hålla sig i skinner, hähä! Så de kommer bli massa trevligheter och jag är laddad till max. Detta ska bli den roligaste kryssningen någonsin, som vi ska dansa och skratta, tills magen värker.. Ungegfär! 
Väskan är packad, bara de sista småsakerna jag ska packa ner imorgon, har skrivit upp och kollar 40i elva gånger så jag ska ha med mig allt, även de mest onödiga sakerna som kan ändå kan behöva och ha nytta utav :)
Ska snart äta, vilket blir en sen middag men de är ju fredag och då kan man unna sig en sådan och bara slappa framför tvn sen, ska dock snart börja färga håret med. Och någon solning hann jag inte alls med, men jag får duga som en blekfis ändå (Y)
Så trevlig helg på er, de ska iaf vi bruders ha!
Puss och kram på er  

Av Maria - 19 april 2012 20:24

Då har denna vecka snart nått sitt mål, alltså arbetsveckan. Imorgon är det redan fredag och då efter jag arbetat i ett par timmar blir de möte med damerna på stan och kolla in New Yorker, var in en snabbis där idag, de fanns mycket som lockade men de blir mer ut av det imorgon. De var dåligt att man kanppt hörde vad man tänkte för musiken i bakgrunden överröstade allt! De är väl de negativa jag har att säga om de så här långt. De var bra priser tycker jag, som jag har längtar efter denna butik, nu har den äntligen landat i Sundsvall och glad är jag över det :) två våningar och ja, allt i ett liksom!
Åt golax idag och potatis med skirat smör innan träningen, måste äta mer fisk känner jag. Gör de så sällan, men de är så gott. Sepeciellt lax..
Och jag är nykommen från Friskis, de var rätt behagligt och lugnt där idag.. Känner att jag har ont i magen, redan.. Haha.. Dock kommer träningen inte ge mig ett dugg nu när jag ska rocka loss på båten. Men man lever bara en gång och jag dricker så sällan så de ska bli roligt att komma iväg, bort från Sundsvall och Timrå :)

bjöd på kladdkaka idag där jag spenderar mina dagar, de uppskattades tror jag och den blev riktigt god faktiskt :) lite torsdags mys så där. Och imorgon är de sista rycket innan helgen. Och snart är de slut på denna månad också! Sista april och snart maj, de går så ofattbart snabbt.. Men de är ju närmre värmen och sommaren (:
Sen ska jag unna mig en solning som jag sagt att jag ska ha gjort men tiden bara rinner iväg så de blir alltid för sent när jag väl kommit till skott.. eller ska rättare sagt!
Men nya tag imorgon, sen packa väskan med allt och lite till sen så är de snart dax :D wiiiiie! 

Av Maria - 18 april 2012 18:06

Jag måste vara mästarnas mästare på att göra illa mig själv. Idag har de inte stått rätt i skallen till hundra procent, i och för sig gör de aldrig det ;p men idag var de ut över de vanliga, saker bara faller ur mina händer.. En tallrik ned i marken och där skar jag mig, tummen upp! Sen massa annat smått och när jag skulle ställa in vinägretten i kylen så ja då tappade jag den och de blev som en skridtobana i köket, de var ju pricken över i:et de :) bättre lycka nästa gång. Det kan inte vara tipp topp hela tiden inte.. Är dock lite osäker på vissa saker, men jag utvecklas mer och mer för varje dag och nya saker och möjligheter dyker upp. Så de är ju bra saker som följer med missarna och de jag tappar på golvet, gör mig illa. Just föt studen blir man smått leds, men gråta över spild mjölk? de kunde ha varit värre kan man tänka :)
Men har fått gjort lite av avrje idag och de är verkligen så himla kul, jag skriver om detta i varje inlägg men jag känner bara för att dela med mig av min gjälde :) åt också super god mat idag, de är i och för sig alltid god mat där men detta var lax med fetaost och granatäpple, de var toppen!
Sen så ja, nu sitter jag här och ska fixa en liten överraskning tills imorgon, sen blir de sängen för mig. Och nej, jag ska inte sova, men bara slappa framför tvn..

De är snart dax för kryssning med, som jag längtar :) allt är inhandlat och på fredag ska jag färga håret.. Så allt går på rullande band helt enkelt :)
Love 

Av Maria - 17 april 2012 16:26

Idag har de varit en rätt lugn dag.. Men man blir nästan tårögd när man ser hur snön vräker ner. Det är inte alls trevligt, man blir bara blöt och brr, kallt och jävligt.
Känns bra att man inte jobbar ute dessa tider, men dom gör de bra tycker jag :)
Och snart blir de Birsta med mammsen och Thom, skriver några rader väntan på att Thom ska komma och hämta upp oss. Och jag hoppas dom har bra utbud, för när man väl har pengar och man letar efter någonting, ja då hittar man ingenting alls, eller så passar de inte. Men när man är luspank och inte letar efter något, utan bara fönster shoppar, ja då hittar man allt. Men då man fått pengar och vill köpa de, då finns de inte kvar. Och de är oftast så man inte kan lägga undan de heller, eller om inte, så är de svindyrt. Så de är nästan en på miljonen att man finner de man vill ha och till rättpis och då man är mest i behov utav de. Så kära läsare, få som ni är så håll en tumme för mig idag :) för annars blir de kris.
Hade köpt tidigare men känner någonstans att jag vill ha de mer festligt och lite mer hud, och misstolka mig inte fel där. Men hade tänkt sola och få lite färg och visa lite bröstkorg och armar möjligtvis :)

Och med tanke på min träning utav lockar, fick till hela en lock, och jag minns inte hur de gick till. avstår nu ett tag så jag inte bränner sönder hårtet ^^,

Ska även färga på mitt hår tills helgen med, så man är "solbräd" shyssta kläder och snygg i håret.  

PUSS 

Ovido - Quiz & Flashcards