Alla inlägg under oktober 2012

Av Maria - 13 oktober 2012 00:50

Då var det helg igen, men den lär ju gå snabbare än kvick.. Men innan har jag massor som står på schemat :)
Idag har jag jobbat och Martin har bjudit på supergoda havreflarn med choklad emellan. Mumms!
Efter jobbet åkte jag direkt hem och vidare till Birsta med Malin och shoppade lite på Body shop och Vero Moda.
Åkte hem, gjorde fläskfile med cream bonjour vitlök med potatisräfflor, de satt fint i magen de. Var meningen att de skulle bli tacos, men var inte alls sugen på de.
Vi brummade iväg till "Gubb" sen, Fredrik och kollade på film. Det blev Onskan. Eftersom dom inte sett den förr :)

Surrade lite och åt gotigotta. Och nu då? Ska snart möta upp John Blund.
För imorgon väntas middag med Patrik och sen blir de biodejt för våran del med Tanja och Robert, de blir Tanken 2 självklart. Hoppas verkligen att den är bra, att den är värd att se! Jag ser verkligen fram emot morgon dagen, men just nu ska de bli otroligt skönt med lite sömn och sovmorgon :)

Trevlig helg, för de ska jag ha! 
Puss

Av Maria - 10 oktober 2012 20:28

Snacka om att de är oturens dag idag, inte bara för mig utan för min kära kollega med. 
Egentligen var de ju Mimmis otursdag men den smittade av sig på oss, illa nog ^^

Martin blev av med en fingertopp, stackarn.. Jag skulle ha svimmat om jag vore honom, gråta alla tårar som fanns i mig. Skulle torka ut, så han gjorde de bra som höll allt de där inom sig. Han kämpade på ändå och ja, de var otäckt att se men kul att se att han härdade genom denna dag :)
De var bra med folk idag tycker jag sen kom ett gäng på slutet så vi åt lite senare. Var hungrig tidigt i morse redan, men de får bli slut på dåliga matvanor för min del. 
Men så till min otur, tappade mobilen i vattnet på toaletten :/ halva dök halva var ovanför. Den fungerar, än så länge. Men fukten lär ju tids nog nå kretskortet och slå ut hela telefonen illa nog. Är ett klantarsel jag. Och de står jag för, samtidigt som jag måste priotera de privata åt sidan under arbetstid. Vilket jag inte gjorde idag, fel av mig. Men jag måste svälja de och gå vidare, inte älta. Jag vet att jag gjort fel, de andra vet de också. Men jag ser mina fel iaf, och att bekänna de för sig själv känns bra, bett om ursäkt och lättat på hjärtat. Men nya tag imorgon, just då var de kanske hela världen men egentligen är de inte det. Lätt att vata efterklok, men bättre de än att inte känna något alls. Eller har jag fel? :) 
Har mailat halebop iaf, sisådär tursen gånger. Men min kära bror gjorde det enklare för mig, så jag gjorde en felanmälan och dom p Telia kunde hjälpa mig med leveransen om Halebiop godkänner det. Bara vänta och se med andra ord. Tur att man tagit eller ja mamma tagit hem och drulleförsäkring så jag inte behöver lägga ut allt för mycket pengar på skiten. Men man lär sig något nytt varje dag och jag lärde mig utav de här med. 
Imorgon är en ny dag, ska börja åtta nu så jag få ihop mina timmar. Kanske lika bra de, så slipper man alla folk på bussen som står och trängs. 

Och eftersom jag inte har hunnit köpa någon bok så blir de ensam mamma söker jag ska se på datorn som kanske får mig att bli trött. På ett bra sätt.. Missade ju de i måndags då jag var med Patrik :) men de var de lätt värt! 
Så var de med det. Skönt att skriva av sig lite och lära känna sig själv lite mer, detta lär stört. Men ni hajar nog vad jag menar :)
Puss

Av Maria - 9 oktober 2012 19:08

Första inlägget via mobilen :) häftigt va? Kanske inte.. Men aja, jag sitter just nu och har det gött i soffan hemma hos Emmy och hampus. Vi ska ha film och mys. Äta gotta och ja bara ha det tisdags mys. För varför vänta tills på fredag? Vem har egentligen bestämt huvudet är då man får unna sig något extra. Socker som är så gott. Men sitter och saknar P just nu bara. Vi träffades igår och det var verkligen tok mys!!! Blir väl i helgen nästa gång och då blir det troligtvis casino och krogen :) det ska bli trevligt. Annars då? Jo tack fint. Själv då?Okej, kanske låter måttligt dryg men tar mig bara seriöst så blir det nog bra :) Ja men kanske ska ta och vara social? Måste bara tillägga att ögonbrynen blev perfekt. Super nöjd!PUSS

Av Maria - 7 oktober 2012 13:14

I fredags var de dax för peronalfest med bästa gänget på Bryners :)
Snabbade mig hem till frugan och fixade till mig, sedan till Anna och drack lite. Vidare till Ming, käkade god mat och hade de super trevligt. Och så på restaurangen, hade lite frågesport och magmusklerna fick träna lite och vi garvade läpparna av oss allihopa :)
Vi gick på Stadshuset senare för att kolla på Lilla sällskapet, de var bra med drag där och vi hade de ritkigt trevligt!!
En del av oss gick vidare till Memman, en timme innan dom stängde ^^ träffade massa folk. Och ja, hela kvällen var super rolig. Var helnöjd! :)
Åkte hem till Tanja igen, eftersom jag varit hos henne hela helgen lång :) eller kort kanske man ska säga?

Var inte de minsta bakis igår, tack och lov. Vaknade i tid och pigg var jag! Så vi gjorde oss klara kanske vid tre tiden, vidare in till stan för att käka på Canton, super goottttiiiiigooooottttt!!
Och så var de bara trippa vidare för lite biljard time. Jag är inte sååå bra på de har jag kommit på, men kul är det. Det är väl huvudsaken.
På de blev de glass på donken sen vidare hem för filmmys, men filmen hade inte kommit så de blev massa surr och skratt ist.


Och nu är jag hemma med Malin, vi bara softar lite innan jag ska träffa Patrik :) de blir film och solsidan. De gillas!! Hoppas denna säsong är lika bra och rolig som de andra, så de inte känns framtvingat.
PUSS på er!!

Av Maria - 1 oktober 2012 20:02

Då jag och Malin umgås vet vi aldrig vad vi ska göra. Vi tar de som de kommer, helt enkelt.
Fick massage av henne, vidare för att sola lite. Hem och fräscha till sig, iväg till Birsta.. IGEN! Och shoppade lite på body shop, deras nya doft på body butter var persika och luktar mumma! Så köpte en sådan och en en body skrubb i samma doft :) kommer dofta mummsfilibabba jag!
Och så var de frågan om vad vi skulle göra här näst, då blev de middag på ming inne i stan. Träffade på chefterna mina med små kidsen deras :) 
Käkade fyra små rätter, såååå gott och sååååååå trevligt :) vi skulle vidare till hamnen och softa lite men då började det såklart att regna lite smått. Så vi undrade vad vi skulle göra, kollade en sväng nere på biljarden men de var inget intressant just då. Så vi gick upp till bion och kikade om de var någon film som lockade oss. Och då blev de hypnositören och de var bara 25 min tills den skulle börja, tajming där! Och spontant som de mesta vi gör då vi umgås! Men den var ritkigt bra, läskig och spännande.
Men efter filmen var slut var de hem gång. Så läste jag massor innan jag såg stjärnor. TYP!

Och idag har jag varit som en zombi, rätt seg och trött. Extremt trött, som nu.. Ska sova efter ensam mamma söker, om jag orkar vänta tills dess?
Blev en took sen middag idag dock. Var nere på kyrkogården med mamma och satte ljung på morfars grav, sen iväg till affären och handla lite. Till mormor och där fixade jag iordning lite aivar kyckling med bulgur (som jag aldrig äter denna mat sällan) men de går alltid i och är alltid lika gott :)
Och nu är jag hemma, ska göra mig nattis klar tills programmet börjar, sen blir de sovdax. Om jag har tur får jag läsa några spännande rader i boken som jag snart läst ut. Inte dåligt för att vara mig inte :)

Puss!

Ovido - Quiz & Flashcards