Alla inlägg under maj 2012

Av Maria - 9 maj 2012 16:16

Idag var det en bättre dag för mig, inte lika händelserik men tur var väl de :) 
Jag ramlade som sagt igår på jobbet, minns inte hur men läskigt var de iaf, skrattade och grät på samma gång. Jag blev väldrigt rädd och skakad efteråt. Jag fick sätta mig ner, dricka lite och sen blev de bra, men efter ett tag snurrade de till igen och jag blev yr. Jag har haft tendes på att bli yr och illa mående förut, de kommer som intevaller liksom. Jag vet inte varför. Men att min kost inte är så där i topp skick så kan de bero på de samtidigt som de kan bero på långt blodtryck och massa andra faktoer. Man kan spåna från höger och vänster. Men har en tid hos vårdcentralen imorgon iaf, så får vi se vad dom säger. Jag kan säga, jag är orolig, de ska jag inte ljuga om och ni som känner mig vet att jag har en förmåga att tro de värsta och oroa mig i onödan men i det här fallet kanske de är bra? för skulle de inte vara något hemsk så kan jag andas ut och skulle de vara de värsta så har jag förbrett mig på de och då är de som att de värsta redan har hänt.
Men som sagt man ska inte ta ut något i förskott, man får vara beredd på allt helt enkelt. För att vara där mitt emellan, ja ni vet väl själva hur svårt de kan vara?
Men jag åt Sunway igår med Tanja och de gjorde susen, magen blev glad och sen fick jag sitta i en biosalong och skratta till mig lite magmuskler, filmen var hur roligt som helst och den kommer ut i sommar på bio för er andra. Håll ögonen öppna, Cockpit hette den iaf, för er som undrar. En ny svensk komedi men många kända skådespelare.

Och nu snart ska jag laga lite mat sen blir de solning, skulle vilja ta en sväng i spåret men då blir mina fötter blöta, inte så att jag vill springa i gummistövlar ^_^
Så var de med det. Och imorgon är de torsdag, får se då vad dagen har att erbjuda. Och snart är de helg, igen. Kan ni tänka er?! 
Puss 

Av Maria - 7 maj 2012 11:02

Då var det måndag igen, första dagen på veckan som ibland kan kännas lång och tröttsam eftersom då de är helg sover i mitt fall, länge och är vaken länge. För tillfälligt vänder man på dygnet, vilket inte alls är bra. Men dom jag arbetar med gör mina dagar till dom bästa så ska inte alla klaga. Dessutom fick jag ledigt idag, så sov och vaknade till och från för de kändes så konstigt och så dumt. Men nya tag imorgon, tisdag! 
Och igår på Medvind, jag måste säga de, jag hade fantastiskt trevligt, de var så roligt och de är en kväll jag sent kommer att glömma! Trevligt folk, bra musik och ja allt var kanon. Tur med vädret hade vi också (:
Dock var de inte mycket till mat, men tog mig lite grillat innan vi klev ombord. Och gratis snus var de med, då får Thom något att glädjas åt, eftersom jag inte alls snusar. Två gratis drycker fick vi med. Inte dåligt inte..
Senare var de efter fest på Memento, drog dit med Mimmi, vi dansade och hade svin roligt. Träffade ett gäng från Härnösand också, trevliga prickar de där :) Så kvällen i sin hel hel var helt suverän. Tack för allt alla inblandade och Bryners som bjöd oss! :)

Ska nog ta mig en promenad nu sen dra och sola. Ikväll blir de träning och nu ska jag inte unna mig gosaker på vardagarna, ska inte träna alla muskelgrupper varje dag. Ska ta tag i detta nu, prata med någon som kan på Friskis och verkligen ta tag i mina mål sojm jag satt upp och bli fit. Så var de med de (:
Puss och kram på er! 

Av Maria - 6 maj 2012 11:33

Ja, igår var jag på Memento. Innan förfestade vi hos Jocke med han, Tim och Kim. Sen körde Kim oss till stan och in på Memman.. 
Dom hade öppnat "altanen" där ute så man kunde sitta där och snacka och de var verkligen inte kallt heller, de var super skönt :)
Träffade massa trevligt folk och jag hade verkligen svin kul =) vi träffade våran kryssnings kompis med, Larsa the king ^_^ Sen åkte vi hem med kvart i tre bussen och jag måste säga att de var första gången en sådan ute kväll på krogen här i Sundsvall har gått så snabbt, men de var så trevligt och såklart att tiden går snabbt då! :)
Och jag kan säga er, jag mår bra idag. Mår inte illa på en fläck, vilken lycka! Så tack alla inblandade som gjorde min kväll lyckad igår.

Och innan igår färgade jag ju håret och tog en annan färg denna gång, nu är jag mörk hårig ist, knappt några inslag av rött men de blev ändå snyggt tycker jag. Kanske enklare att hålla detta fint?! Vem vet..
Snart tänkte jag ta något i magen, för ikväll blir de att åka med Medvind som "afterwork" även om vi inte jobbar idag. Men då blir de god mat och trevligt sällskap.
Sen får vi se om man fortsätter till Memento där efter, eftersom de skulle vara någonting där efteråt! Men jag är förbered på en kanon kväll, verkligen :)
Fick till och med vara ledig imorgon, vilket känns dumt men verkligen snällt (:


Puss! 

Av Maria - 5 maj 2012 14:53

Idag tog jag mig en rejäl sovmorgon, för länge vill jag påstå. Men samtidigt så vaknade jag vid sju i morse i panik om att jag försovit mig. Men de är ju lördag tänkte jag, veckan har varit så kort så man blir helt galen och dagvild. Så jag somnade om igen, sen knackade de på dörren och mamma frågade om jag skulle sova hela dagen. Då frågade jag vad klockan var och sa "säg inte att hon är två?" mycket riktigt var hon tio i två. Somnade dock sent igår, men att sova så här länge är väl skönt ibland men halva dagen försvinner. Dock har jag inga planer om dagen men de blir väl att klä på sig. För måste inhandla hårfärg, eftersom man måste ta hand om rött hår så ofta. Men de gäller väl att inte färga så ofta. Så funderar på att ta en annan färg men mer inslag av brunt med rött i denna gång.

Sandra slutar vid sju, sen ska hon komma hit så ska vi dricka lite innan de blir utgång. Kanske hennes kusin följer med också! Så ni som ska ut ikväll, vi ses i dimman :) 

-

Av Maria - 4 maj 2012 19:16

Hej och hå, tiden bara rullar på som vanligt. Även om de har varit en kort arbetsvecka så har tiden gått så snabbt! Och jag som trodde de var slut på snön men så var inte fallet. Och man blir inte dirket motiverat och peppad av detta väder, tyvärtom. Men de är väl bara nu, eller ja de skulle förmodligen vara hela helgen tråkigt nog :/ men då får jag hoppas att de blir ändrig till veckan åtminstonde.
Men men, när jag kom hem började jag storstäda mitt rum, nu är de fint och behagligt igen! Förstår inte varför man är så lat och inte städar oftare?! Men när man får en egen lya blir de ju oftare som sagt :) Sen frös jag som en galning så tog mitt ett varmt skumbad. De var verkligen toppen!
Så nu sitter jag här, har lite ont i halsen och så men de är bara att inte känna efter, ta en tablett och bara ta de easy. 
Imorgon blir de utgång med Sandra, får se vart vi hamnar men vi lär väl landa på Memento skulle jag tro. Ingen ville bowla typ, så ja de blir en utgång. Första gången jag ska ut med Sandra och kryssniningen räknas bort. Så de ska bli skoj (:

Men innan ska jag sooova läänge! Kanske tar en runda till en kompis i Korsta, får se vad som händer och fötter.

Puss! 

Av Maria - 3 maj 2012 18:33

Idag tog jag det lugnt på gymmet, känner av halsen och ont i skallen. Tror de kommer slå till vilken dag som helst nu :/ 
Ska snart iväg och sola med Sandra och Lilly, de kan vara skönt och avslappnande :) skulle dock vilja ut i språret idag men bojkottar det!
Och imorgon är de fredag, har inga planer inför kvällen, får de vad den har att erbjuda. Först är de några timmar i köket (:
Här kommer bilder från helgens inköp:
   

//     

Av Maria - 2 maj 2012 16:49

Igår hade jag en söndag och en måndag idag. Efter denna lång helg blir man som dagvild och man blir ritkigt förvirrad! Men imorgon är de alltså torsdag och snart helg. IGEN! Då blir de bowling förmodligen och sen får vi se vad som händer och fötter :) 
Min långhelg har varit toppen, den har haft mycket innehåll och jag är super nöjd även om sista april kunde ha bojkottats. De sög om jag får säga min mening.
Annars? jo, förlängde min praktik idag och det känns jätte bra, trivs ju som fisken i vattnet som jag sagt tidigare. Och vem orkar och vill sitta hemma och rulla tummarna? inte jag i alla fall! :)
Och de blev en löptur gånger två i elljuspåret igår med Sandra, ritkigt skönt faktiskt. Även om vi gick lite också! Och ikväll blir de gymmet för våran del, får se om en viss Erik dyker upp och gör oss sällskap, de skulle vara jätte skoj faktiskt!

Nu blir de lite käk, sen på med träningskläderna för att bege mig in mot staden för att som sagt, möta upp Sandra sen mot friskis. Älskar att upprepa mig, de kanske ni märker?!

Puss! 

Ovido - Quiz & Flashcards