Alla inlägg under maj 2012

Av Maria - 20 maj 2012 02:14

Vad ska man säga om kvällen? jag har haft roligare om man säger så. Kvällen började med god mat hemma hos mig, sen efterrätt, där efter fick vi skjuts till festen, men kan inte säga att de var något drag där. De var ingen höjdare. Skulle vara att de var kul att träffa Sara och Peter då, och att Sandra var med. Sen gick jag och Sandra från Bergsåker in till stan. Tog en sväng in på Statoil sen vandrade vi igen. Ingen snäll själ som ville plocka upp oss. Synd om oss vare ^_^ men gick oss en promenad som heter duga iaf, så de var väl lite bra ändå. De var inte planerat att vi skulle på korgen, men eftersom dom på festen skulle vidare på Birsta träff så drog vi med, och då var de memman. Trodde de skulle vara mer drag än vad de var, kände ingen typ och de var bara helt sämst. Kastade pengarna i sjön typ, men vi gick vidare till Jacks men de var överfullt, vidare till ett annat ställe men då stängde ju dom. Så då bestämde vi oss för att åka hem, så ja bättre lycka nästa gång och då ska frugan Tanja med, då ska vi ha mycket pengar och sitta ute och dricka gott och bara ha de nice med värme. De gillas :) Kanske sattsa på Oscars då? hade sådan tur att Thom glömde sitt dricka här som han skulle ha med sig till Fjälls så jag frågade om jag kunde få ta dom tre ciderna han hade i påsen och så blev de. Var städad ikväll och de kommer uppskattas imorgon. 
Ska sova ut var de tänkt iaf, sen får vi se vad söndagen-sista dagen på ledigheten har att erbjuda. Bara en lugn dag, eller en tripp till spåret och röra på döfläsket?! Vädret avgör allt. Orkar inte dra in på gymmet, bussarna här ute är ju som ett aprilskämt. Så ja, de återstår att se..

Nu blir de sängen, god natt! 

Av Maria - 19 maj 2012 15:20

Jag somnade rirkigt sent i natt, eller ska jag säga i morse? men ändå var jag retativt pigg. Eller ja, fick ju sova till dryga halv tolv då mamma ska ha volym på tvn så __HELA__ Timrå kan höra. Inte okej att vakna av de. Men jag blev snabbt pigg och jag mötte upp Sebbeboy och Frida förut, dom solade och jag var sällskap eftersom de blir sola för mig senare. Sen så skulle jag ta mig en prommis, men väntade med Sebbe då Frida skulle fixa lite saker. Sen inne på Coop skulle jag handla lite inför middagen jag ska bjuda Sandra på idag, så skulle jag hitta en liten gurka men de fanns bara stoora och grooova sådana, och Sebbe skulle hjälpa mig att hitta en mindre, men de fanns verkligen ingen.. Intressesmurfen anteckand säkerligen nu, men humorn i de hela. Jag sa "jag tar denna, den är grov" och sen höll jag i den som att de vore något annat. Jag är öppen och jag har bra humor och ni som inte ser de roliga i detta, ni kan bara låtsas som ni inte läst de. Att de var totalt ointressant och kass humor. Jag tyckte de var skoj iaf, säker Sebbe med :)
Sen så var de godbye och hem, baka en kladdkaka som blir dagesn efterätt. Och sen gjorde jag mig två mini baugetter med rökta räkor och svullade i mig två sådana, mumma säger jag :) sommaren är här. Och jag klagar inte, de är tokunderbart och jag är så happy!
De blir fläskytterfilé med Cream bonjour vitlök, ris och en sallad med isbergssallad, majs, gurka, tomat och färska champinjoner. De är grejer de så efter de blir de ut till Bergsåker och träffa lite folk, dricka lite, liiite och sen bara ha de gott med trevligt sällskap =) de gillas!
Så lördagen är fullbordad och livet leker.
Lyssnar på gamla sommarhit låtar och drömmer mig bort, och ändå försöker le åt livet även om pollen helvete förstör mitt liv just nu.
Men de hade kunnat varit värre så hakuna matata!

Hittade lite old bilder på mig, blond, ung, dum och fjortisstyle. Men vad jag kan känna att jag kan sakna de blonda. Eller vad säger ni?

            



Puss!

Av Maria - 19 maj 2012 02:18

Hade en fantastisk dag och kväll med Tanjiz igår.. Hon kom strax efter två, då gick vi upp till mig, på affären och inhandla de vi skulle ha till middagen som skulle bestå av tacos och så blev de. Tacosmys innan vi pallrade oss till affären åter igen och köpte gottigott inför kvällens lyx. Så ner och lämna grejorna i relaxavdelningen, på affären igen för att köpa shampoo och till solariumet och tillbaka till relaxavdelningen, fyllde upp badet och gjorde de mys, ställde upp gosakerna bakom oss och bara hade de helt fantastiskt. Man skulle kunna göra de ritkigt romantiskt där nere, spottar i taken som är som stjärnor och då man kan välja styrka på dom. Och sätta på ett massage program, tända en lampa så de lyser upp i badet. Så vacker och så mys! Så hade vi de iaf, sen blev de tv tittande samtidigt, från badet i badet. Underbart va? jag vet att ni avundas där bakom skärmen :) men de var ritkigt nice, sen så avslutade vi kvällen med baugetter och oboy innan vi gosade ner oss i sängen framför BB, där efter låg vi och surrade om allt möjligt, riktigt tjejsnack liksom, som bara vi tjejer snackar om och förstå sig på. Så kvällen var fulländad till max. Detta ska vi göra om igen, man gör de allt för sällan men de kanske är just de, man ska göra de mer sällan så uppskattar man de mer, inte sant? 

Och idag var jag på Birsta med mamma, Tanja skulle upp och jobba. Så var där nästan hela dagen, kom hem med två ögonskugger från Body shop, hade en check där så jag betalade endas 49 kr, de var inte dåligt de inte :)
Sandra hämtade upp oss efter hon slutat så jag fixade till mig hemma, åt mat och sen planderade jag och Sandra vad vi skulle göra, ingen ville bowla och bio var för sent, bowlar man två enbart blir man runerad. Så ja, vi for till en killkompis till mig, nämner inga namn för då blir de hus i helvete så lämnar de, men de var trevligt iaf, mycket surr och skratt. Ja, efter de blev de kvälls mat på Subway och där inne satt ett gäng ungdommar, kanske studenter, men sak samma så är en kille väldigt full så han somnar eller iaf har ryggen mot fönsterrutan och PANG så går rutan sönder och han bak med huvudet genom rutan, om drar upp honom, rutan är paj men hans huvud klrade sig från blod, sen försvann han nog där ett tag, pulsen var på max sa dom och ingen kontakt fick dom med honom. Alla skriker, "lever han, är han död"? hjärtat slår några extra slag, pulsen är hög på mig och till slut öppnar han upp ögonen, dom kallar på ambulans, och när vi är på g därifrån ser vi ambulansen anlända mot plasen, så hoppas allt gick bra. Läskigt att se och höra, de borde hända mer saker i Sundsvall men sådana grejer kan man ju hoppa över! Med sprit i kroppen kan allt gå fel, tur i oturen kanske? Och hans kompisar, vissa bara drog. Vad är de för stil? tre stannade med honom, tur var väl de. Men ena vännen säger att han alltid är sådär och att vi inte ska kalla på ambulans, men dom bakom disken gjorde de iaf, och tur var väl de.  Annars? ja livet rullar på och hade en lördag idag men får njuta lite längre. Även om de är bra då jag arbetar med, men ni förstår nog vad jag menar? :)
Men nu ska jag sova några timmar..
Natti på er! 

Av Maria - 16 maj 2012 17:19

Ojojoj säger jag bara.. Idag har vi varit på högvarv på jobbet.. Jag har nog aldrig varit med om så mycket stress och tempo som de var idag i ett arbete. Men de flöt på riktigt bra och jag klarade av de, jag Maria Amanda Karlsson tog mig genom detta med bravur. Jag som alltid ha sagt att jag inte kan hantera stressen bra, men idag övervann jag det. Jag känner mig så otroligt stolt och glad. Jag lyckades och ser mina framsteg. Jag ska inte klandra mig själv och inte tro på mig själv, för jag kan så mycket, mer än vad jag tror. Och de var en roligt stress för de flöt på så bra, vi var värsta teamworket. Svetten rann på oss allihopa, men vad gjorde de? ingenting. Jag är bara så glad att jag kan ge mig själv beröm utan att jag känner mig som ett ego, eller ja man ska kunna vara ego. Dissa JANTE-lagen och ge beröm till sig själv. Så tog mig genom denna dag, tillsammans med de andra. Och de gick ju toppen, sen nu kan jag andas ut. Är på högvarv ännu, eftersom jag blev van med de tempot. Men måste tagga ner efter jag lagat mat här hemma, kanske lägga mig i ett bad med massa musik och levade ljus? visst låter de förträffligt? :) skulle behöva städa med, känns som att jag bor i en svinstia just nu. Så kommer nog ta tag i den, passa på när jag ändå är och har varit igång hela dagen? 
Ska göra kyckling gryta idag med curry med ris, länge sedan jag åt de nu så de ska bli underbart gott! :)
Och sen blir de långledigt, ska bara ta vara på mig själv och ledigheten. Pollen tar stryk på mig, men nu är medecin införskaffat så nu blir de väl lite bättre, de skålar vi för! :) och för att de gick så bra som de gick idag.

Puss! 

Av Maria - 15 maj 2012 20:29

I morse var jag helt utmattad. Jag var så sjukt trött när klockan ringde, kändes som att jag inte sovit en blund i natt. Men sov nog så djupt för igår var de samma känsla. Men de börjar blomma till rejält ute, känner de i snoken och i ögonen. Jag är tröttare, segare och helt utmattad. Tabeltterna hjälper ingenting, måste få på recept annars kommer jag se ut som något katten släpat in. 
Våren är helt underbar, med detta som undantag. Pollen! De är inte okej, eller att vara alergisk emot det. Det är rent av förjävligt. Men tur att de bara är en kortare period för sommaren är enklare ändå, då allt blommat ut. Men de finns dom som har de värre, de är nästan så man får tänka. För då blir de enklare att hanskas med det på något sätt..
Kommer garanterat känns så här en tid framöver, men de får man ta helt enkelt. De är bra att ge gärnet ändå. Och efter imorgon är det ju långhelg, har många bollar i luften då. Iaf två dagar :)

Hann med att träna drygt en och en halv timme idag, har gått upp i vikt och de suger! Jag vet inte om de har att göra med att jag tränar, för de gör jag och jag får muskler men jag skulle nog tippa på att de är de plus att jag inte tränat så intensivt som jag kunnat och velat. Plus att gosakerna slinker i då och då. De är sjukt svårt att låta de vara, man har ett sockersug, eller så är de för att de har blivit en vana och man tror att man är sugen för kroppen har vant sig vid att få sötsaker. De borde finns hjälp att få, att bli av med skiten. Skulle vilja vara med i Anna Skipper eller Biggest Looser men att vara med i tvn lockar inte så mycket. Och då ska de vara med någon jag känner, så man kan träna och peppa varandra. Med en PT, en hård sådan. Det skulle vara helt suveräsnt. För att peppa varandra enbart, de fungerar inte, får inte samma gläd och peppning. För vill ha en som inte känner mig, som bara tänker på träningen i sig, mina m¨l inte allt bakomliggande. Bara fokus på just träningen och få mig fit. Men allt ska kosta så mycket, allt handlar om pengar. Faktiskt! Men de skulle vara en dröm..

Men nu ska jag iaf lägga mig i sängen och bara kura ner mig med lite nötter och hockey!
Och sista rycket imorgon med bästa gänget sen tar jag helg..
:) 

Av Maria - 14 maj 2012 21:28

Ja, varför skulle denna dag vara en annan dag olik när de gäller mig och min otur? är de inte en talltik, ett glas som går sönder tack vare mig så gör jag illa mig själv, ramlar jag inte ihop, halkar eller skär mig själv, varför inte byta tränden och klämma mig själv på dricks backar på underarmen, dock har jag klämt mig en gång innan med, på skärmaskinen. Men de glömde jag bort snabbt när jag samma dag ramnade ihop. Bra flyt jag har eller? men tack vare dom jag jobbar med är de värt att gå dit ändå, varje dag och de gör jag med ett leénde på läpparna :) jag trivs så bra, är jobbets pajjas eller snare clown kanske? men de bjuder jag på. Då kommer dom alltid att minnas mig, skämt och sido =) Även om jag just för studen då jag lyckas göra mig illa på ett eller annat sätt bara vill försvinna pga smärtan så är de bara att bita ihop, andas och tänka att de kunde varit värre, de går över. Tar mig genom dessa dagar ändå, för kul har vi. Mycket skratt och humor även om stressen påverkar oss så gillar vi varandra ändå. De är en viss chargång men de är de som är så bra, man kan bli irriterad och skojas med varandra, de tål vi och ändå är vi glda på varandra förr eller senare ändå. Vi är ett toppen gäng och hjälper varandra, även om dom jag arbetar med kanske tycker att jag är en pajjas så bjuder jag på de (: tappade även en grädde idag, duns ner på golvet, vad ska man göra? de är bara att torka upp och skratta åt de, ingen har dött över spild mjölk som nu i detta fall var grädde ^^, 
Näe, de känns som jag varit där i evigehter även om de finns mycket kvar att lära, tiden går så snabbt och jag har varit där i över en månad nu, de känns som längre som sagt men även som jag nyss kom dit.
Så undra vad morgon dagen har att erbjuda? är de inte de ena så är de de andra, kommer garanterat vara härdad till max när jag är klar där, utan tvekan. Haha

Och jo, idag så träffade jag Tanja på stan, vi surrade lite sen in på Bokia för att träffa Blondin Bella, och hon var strålande vacker. Förstår mig inte på dom som trycker ner henne och kallar henne för ful och fet, dom är själva fet i skallen :) fick en autograf av henne i min bok som hon skrivit. Och ni får tycka vad ni vill om den saken, men jag diggar henne och hon är en förebild för mig som för många andra. Hon är grym! Ska köpa hennes nya bok med då pengarna rullar in på kontot. Spännnade!
Här kommer en bild på skönheten och odjuret :)
      

Av Maria - 13 maj 2012 16:16

Då har helgen snart passerat, åter igen och vi går emot en kort vecka som innehåller tre arbetsdagar. Sedan är de lång helg, igen måste jag säga. Då ska jag träffa fina Tanjis, vi ska hyra relaxen här nere och se tv, äta gotta och bara koppla av. Skulle bli utgång men ekonomin tillåter inte de mitten av månaden. Men de kommer fler helger och de kommer bli minst lika bra nu om inte bättre, de äger rum på fredag :) super nice!
Sen får man se vad helgen har att erbjuda, vad man hittar på för trevligheter. Thom åker bort till fjälls så de blir ingen kärlek på hela helgen, men är glad att han får komma ut han också :)

Min helg så här långt har varit jätte bra, i fredags var de hockey ute hos Thoms syster med familj och åt massa gotta. Sedan igår var jag ute med Lilly en sväng i de fina men blåsiga väder, solade med Sandra sen hem fixa till sig och invänta Thom, åka till stan och äta kina på ming, de blev för min del fyra små rätter. De satt finfint i magen, mumms filibabba!
Senare var de bio för hela slanten, vi såg dark shadows med Sandra och Lars, de var mycket trevligt och en bra film.
Ja, sen var de spelkväll ute på ön hemma hos Lars, de blev med andra ord och Yatzy :) vi åkte hem ganska tidigt för Thom skulle upp tidigt.
Så idag vad har jag gjort? träffade Julia en sväng, de blev en promenad och nu är middagen intagen, inväntar Sandra så vi kan åka och svettas lite.
Kvällen avslutar jag framför tvn och BB, sen blir de sova så jag orkar upp imorgonbitti..
Puss! 

Av Maria - 10 maj 2012 18:34

Ville bara börja med att jag vet inte vad det är med mig nu för tiden, så många gånger som jag bakat denna kladdkaka så ska jag inte misslyckas. Men vad tror ni att jag börjar med att göra för fel? Jo, tappade räkningen på antalet kakao de skulle vara i, den såg bra ljus ut så drog till med två skedar till. Och inte nog med de var den tjock, tjockare än vanligt. La ner den i formen och ser sedan att smöret, ja de hade jag givetvis glömt så tillbaka med smeten i bunken och i med smöret, tillbaka med smeten i formen och in igen. Och ser då att den blev väldigt brun, smeten var lite starkare än vanligt men de går nog bra ändå hoppas jag :) Ska bjuda på den imorgon om den blir hodkänd, då blir de fredags fika. Mys!
Och kan man tänka sig, de är fredag imorgon och helgen bjuder på bland annat bowling :)
Var på vårdcentralen idag med, tog blodprov och blodtryck men de såg fullt normalt ut så de var inget fel på mig. Men ska dricka mycket och få i mig något, speciellt på morgonen. De som är de jobbigaste :/ speciellt hemma, på praktiken går de bra. Då har jag hunnit vaknat och då känns de bra med lite i magen.

Och till en helg annan sak, jag satt och funderade på detta på väg hem med bussen idag. Att jag är så less på dom som ger mig negativ energi, som bara vill suga energi av mig. Som aldrig hör av sig, bara om jag hör av mig. Varför ska de vara så? de spelar ingen roll om jag påpekar de eller låter de vara. De är samma resultat oavsett vad. Sura, griniga människor, som man duger till ibland. Jag är trött på att ta emot sånt skit, inte få något tillbaka, bara på deras villkor. Men när ska de ta slut? för jag kanske inte är så snäll och ger fler chanser, de måste bli en förändrig. Jag säger inte heller att jag är en ängel, men jag försöker iaf, vissa andra skiter fullständigt i det. Ni väljer själva om ni vill ta åt er av detta..
Nu blir de BB snart sen bara koppla av, för idag är jag sjukt trött. Många tankar, just idag.
Peace! 

Ovido - Quiz & Flashcards