Alla inlägg under april 2012

Av Maria - 16 april 2012 21:29

Då har måndagen gått, snart är de tisdag och då kommer veckan bara rulla fram. Hinner knappt blinka så har veckan gått..

Idag tog jag ett pass i cirkelgymmet och cyklade, fick extremt mjölksyra i benen men de är bara att fortsätta tills tiden gått ut. Det var extremt skönt efteråt och jag lär ju få träningsvärk eftersom jag inte tränat nu på ett tag. Men man ska hinna så mycket, de är de ena och de andra. Innan sprang jag på stan och gjorde några ärenden så allt börjar komma på plats. jag får hoppas på de bästa, men de brukar alltid bli bra på ett eller annat sätt, till slut så :)

Imorgon blir de praktik till halv fyra, sen hem och iväg till Birsta sen för att kanske hitta en fin tunika eller klänning till helgens bravader =) blir osäker på de jag köpte sist till fest. Kommer ta med mig två olika plagg som jag har att välja med, sedan hoppas jag att jag finner de jag söker imorgon med.
Är sällan på Birsta nu, de var ju mitt andra hem förut.. Men kärleken till de har svalnat :p

Puss!! 

:)

Av Maria - 15 april 2012 11:46

Helgen har varit toppen.. Det började med en after work på Olles med Bryners personal. De var mycket trevligt och god mat. Åt en kyckling rätt med ris, grönsaker och majskolv. Drack lite gott, surrade och skrattade gott! Vi satt där i några timmar. Jag är evigt tacksam att jag fick följa med och känna mig som en i gänget :) Det känns verkligen toppen!
Avrundade kvällen med Mimmi och Martin hemma hos honom, drack gott och lyssnade på musik. Där efter promenerade vi till Memento och checkade in där, de var folk tomt nästan, de var som ett eko ungefär. Inte alls många ansikten man kände igen heller, så de var kanske ingen höjdare. Men hade trevligt ändå :)
Och igår var jag hos Thom, vi käkade grillat älgkött med kroketter och grönsaker. De var super gott! Sen kollade vi på tv och tog de lugnt..
Somnade ganska tidigt och jag sov som en stock, i en skön säng och duntäcke, de är grejer de =D vaknade runt sju tiden då Thom var pigg, men somnade om till strax efter halv tio. Vi käkade lunch sen drog han ut med Anton och fiska, så nu är jag hemma och vill gå en promenad. Det är så otroligt fint och skönt väder ute, då man man inte sitta inne tycker jag.

Och en annan sak, jag har lärt mig att från och med nu ska jag inte vara så godtrogen. Jag vet vilka mina vänner är och vilka jag kan lita på och vilka som jag kan släppa in och inte. Jag är stark idag, jag kan säga ifrån och ingen kan trycka ner mig nu. Jag vet vad som är rätt och fel, har öppnat ögonen ännu mer nu och de var väl tur :) 
Så var de med det..

Ska iaf lyxa till de idag med god mat och njuta av litet och att värmen tagit ett steg närmre. Underbart! :)
Puss  

Av Maria - 12 april 2012 16:32

Är de fler än jag som har problem med internet från Bredbandsbolaget? de krånglar, datoerna här hemma går extremt seg. Sitter på mammas dator nu för min dator måste ha fått massa virus, plus att batteri har lagt av. Denna är också seg, kanske är virus här med? Synd att jag inte är kunglig på datorer, de är inte min grej att kolla virus, skaffa skydd och allt de där. Skulle behövas formateras om och ett nytt batteri, men allt ska ju kosta skit mycket pengar. 


Men kan man tänka sig, de är redan fredag imorgon, de har dock bara varit 4 arbetsdagar denna vecka men ändå, tiden har gått snabbare än vanligt, jag får rutiner och känner mig både gladare och piggare :)
Ska på After work imorgon, jag som en praktikant får följa med och käka på Olles, inte dåligt (: ska faktiskt bli jätte trevligt!
Och nu är jag laddad inför ett tränings pass utan smärtor.. Superskönt!
Puss 

Av Maria - 11 april 2012 21:15

Äntligen har jag hittat rätt..
Jag slipper gå runt och ha ont i magen, räkna ner timmar, dagar och veckor och tänka "när tar detta slut?" Nu är jag glad, känner inte alls på de sättet längre. Jag har kommit till ett ställe där jag triv som fisken i vattnet, har praktik just nu och extrar jobba har jag gjort där. Jag känner mig så välkommen, alla är så snalla emot mig. Känner inget obehag över huvudtaget, äntligen har fasten på mina axlar trillat av, klumpen i magen har fallit ner och försvunnit, jag har fått lätta på hjärtat och de bara lyser lycka omkring mig, äntligen! Och även på kvällen när jag ska gå och lägga mig kan jag tänka, "gud vad roligt att gå på praktiken imorgon" och detsamma på morgonen, inge obehag alls. Jag känner mig värd någonting för en gångs skull, ingen som spottar mig i ansiktet och kommer med ovälkommna kommentarer från några idioter! Jag är så otroligt glad att jag får vara med dessa människor, dom är guld värda och jag känner mig så glad! Varför har jag plågat mig på andra ställen förut? Coop var bra i och för sig, men då var de ju andra faktorer som spökade men sen är de alltid någon eller några idioter som tryckt ner mig. 
Näe, nu glömmer jag de och lever i nuet och ser vart de leder. Jag är lycklig just nu, bara en sån liten sak kan förändra och göra så mycket.
Jag önskar så mycket mer som skulle vara i toppklass just nu, men de kommer när de kommer, man kan inte få allt på en gång. Men jag kämpar mot mina mål. Drömmar får man ha och blir dom sanna kommer de inte kunna bli så mycket bättre :)
Ska träna imorgon med, har haft problem med en arm och ena vaden men ska mjukträna imorgon och se vad jag pallar som sagt.
Så var de med det, nu ska jag krypa ner med hjärtat mitt som jag inte träffat på en vecka, de blir BB och sen gå in i drömmarnas värld (: 
Love 

Av Maria - 8 april 2012 10:01

Ja, vart ska jag börja egentligen? jag blir bara så trött på vissa människor åter igen.. Fel och bara vara en vuxen människa i sinnet med än bara i åldern. Och att ens yttra sig om något dyligt är ju bara rent av patetiskt. Du kanske tror att jag är en som är rädd, liten och obefintlig, bara för jag är kort och liten betyder det inte att jag är liten hjärt och hjälplös. Du tror att du kan spotta på mig och trampa på mig som om jag vore en fimp eller något liknande. Jag tar ingen mer skit av dig längre och jag önksar att jag fick spotta dig i ansikter då jag såg dig igår, men varför ska jag sjunka så lågt som till din nivå på att vara extremt omogen, en liten fjolla som tro att du är någonting? jag förstår egentligen inte varför jag nu sitter och ödlar massa energi på att ens skriva detta, att jag ens bryr mig? du är inte värd de, men varför inte dela med mig? Du kan inte ha de lätt, att du måste sitta och trycka ner folk, mobbas och allt var du gör. Mig är ju inte den enda du är på precis.. Tycker synd om dig, nästan..  Men de är bara att inse att du är ett svin, du spelade ett skådespeleri till och från, men du misslyckades. Förstår inte ens att du kan få behålla ditt jobb alltså, för vem vill ha dig som anställd egentligen? men dom lär ju inte veta hela sanningen ändå, eller så är dom som dig, eller kanske blind, va vet jag?! Men det är skönt att man inte har med dig att göra, mer än vad man får höra. 

Annars då? jo jag tog i mesta del de lungt igår under dagen, var rätt skönt ändå. Vi skulle ju gentligen åka till Korsta men de sket sig, orkar inte gå in på massa ditaljer nu om varför. Men ist så drog jag och Sandra på Ming och käkade, tur att jag har en mamma som ställer upp i vått och torrt, har ju ingentingen inte råd att äta ute. Men man lever bara en gång, och ist för att gå ut på en "krog" så drog vi på Jacks´s bar och surrade lite skit, tog lite kalla och träffade massa folk, de var trevligt faktisikt :) nya ansikten som gamla.. Och vi kom väl hem vid halv tre tror jag de var, då var de bara att lägga sig på kudden då jag kom hem. Och Sandra stackarn som skulle upp och jobba tidigt idag, stackarn ^_^  hoppas de går bra för henne..
Själv ska jag snart äta frukost sen blir de en träningsrunda med Cattis och Malin, hoppas de inte är överfullt med folk så man måste köa till saker och ting..
Och sen blir de till att åka hem, duscha och dra till mormor med mamma och äta mat :)
Ikväll får jag se va som händer och sker. 

Och två dagar med denna kvar av påskhelgen, sedan blir de andra bullar men de ser jag fram emot. Nu kommer jag slippa idioter, skönt är väl de? =) men de lär väl dyka upp någon när man minst anar.
Puss 

Av Maria - 6 april 2012 17:07

Idag var jag och Cattis på gymmet i ett par timmar, vi gjorde lite av varje och hon visade mig även nya övningar som jag kunde göra, på andra maskiner som jag själv inte vågat prova. Så de var spännande. Tränade mycket ben och mage, de känns vill jag lova, men då vet jag att de tagit :) Hade ont innan i vänstra vaden och i ena armen, men de är bara att bita ihop och träna ändå. Skönt var de iaf, även om de inte blev så svettigt som jag hoppats på för mina vader pallade inte med de, speciellt inte ena. Men på´t bara nästa gång! Ska nog inte träna imorgon som de känns just nu, men de får man ju se som sagt. Annnars blir de på söndagen..
Jag har tränat tre gånger denna vecka, mycket bra enligt mig själv. Kondisen blir bättre och de är ju en av de sakerna jag stävar efter ^_^
Och snart ska jag äta, där efter kommer Erik och Johanna på besök, kanske ser en film eller två. Finns inte allt för mycket att göra på en påskhelg mitt ute i Timrå, men de kan samtidigt vara skönt att inte vara i full fart hela tiden också!

Imorgon där emot, ja då blir de att umgås med Sandra.. Vi ska till Korsta och umgås med några. Om de blir så vill säga, annars vet jag inte vad vi ska hitta på? Men de är iaf vår plan.

Och nu vill jag komma till detta med Big Brother, på fullaste allvar.. Jag förstår inte varför de inte skickar ut Marcel när dom kunde skicka ut Sipan? mobbning som mobbning, eller har jag fel i den saken? Jag blir så trött på honom. Det är sådant fruktansvärt beteénde och får han behålla jobbet efter allt han gjort i huset så är de lika stor idiot som är hans chef. Det är ett pinsamt hur hans ens står ut med sig själv, jag blir så förbannad bakom tv rutan så jag vet inte vad alltså! Ut med honom.. Han är ju automominerad, hur många varningar ska han få egentligen innan han kan ta sitt pick och pack och dra?! Ja, de är mest idioter som är där inne, men de där han gjorde mot Hanna igår, de var fan droppen alltså..
Men nog om de, nu blir de käk sen besök! :)
Puss.... 

Av Maria - 5 april 2012 12:58

Då var man hemma igen.. Åkte till stan igår, tidigt och gick på Bryners för att fylla i papper angående praktiken. Sen till Af för att lämna in de där. Och klockan var strax efter tio då, tog bussen ut till Tanja och vi bestämde oss för att baka så de blir chokladrutor och chokladbollar :) mumma!
Vi tog de lugnt sen så ja, vad gjorde vi? inte allt för mycket men de är lika trevligt ändå =) vi åt lasange till middag, sen kollade vi på en lägenhet som hon och Robert kanske ska ha, super fin lägnehthelt verkligen! Stor, rymlig och riktigt fina tapeter. Så håller tummarna för dom att de blir deras :) sen har jag spridit några planer med, hoppas på de bästa bara! Men tänker ännu inte avslöja just nu vad de är. Så ni får pina er och vänta på de.. hähä

Annars? jo skulle ju kolla om jag får tillbaka på skatten i år, genom nordea. Men först och främst hade jag ingen bankdosa med mig, så fick låna Robers kompis dosa, men då skulle man ha en sladd till den också, så då blev de en extra sväng för Robert, men de gick fortfarande inte. Så skulle ladda ner massa skit för att de skulle fungera, men fortfarande så gick de inte. Vi slog våra skallar ihop, men de slutade med att vi fick ringa hem Robert, igen.. Så vi skulle lösa de genom att gå ner till VI för att ta ett kontoutdrag för att de skulle aktiveras via nordea. Så vi på med kläder, sprang för glatta livet ner till ön, tog ett kontoutdrag, och gick och halvsprang hela vägen tillbaka, snabbt gick de, på köpet har jag plåstrat om alla mina stackars små tår, fick ju massa skavsår, även på ena hälsenan. Och inte nog med de så missade vi BB i typ 3 min, men de sjuka var att Tanja kollade på skärmen och skrattade som en galning.. Vi hade gjort allt detta helt i onödan, de stod att de inte gick just med google crome just nu på denna sida, att vi skulle testa med en annan. BRA där tjejer, tio poäng till er (Y) så ja, om vi bara kunde läsa innan vi gjorde allt där, för att kolla om jag får tillbaka eller inte. Och eftersom jag inte jobbade mycket alls, så blir de antingen eller.
Men de var ändå skönt med lite luft och att man fick röra på sig. Så de var inte bara ris, de var ju lite ros med, så hänga läpp är bara onödigt :)

Och de här med att man inte vet vilka man ska lita på längre, jag tycker bara de är så patetiskt utav vissa att ens tänka vissa saker, eller att inte ens tänka utan bara göra. De är sjukt störande. Och att dom inte ens ser de själv, är sjukt! Även om man förklarar sig och säger som man tycker, skiter dom i vilket och gör det ändå. Är de vänskap? bara en fråga.. Jag skulle kunna skriva så sjukt mycket, men jag pallar faktiskt inte lägga sån stor energi på de, jag försöker att inte bry mig, men jag kan inte förneka till att jag inte bryr mig för annars skulle jag inte ens yttra mig. De är fel, i know. Men jag blir så käsnlig på denna front, blir ledsen till och med. Men de ger väl med sig som med allt annat, tiden läker ju alla sår. Men de får ta den tid de tar, antar jag?
Nog om de nu..
Ska snart iväg och träna med Sandra, halv tre och till stängning kanske? ska bli skönt! Undra sa flundra vad man ska hitta på i helgen bara, kommer vara så sjukt tråkigt att bara vara hemma. Skulle vilja ut på korgen med, men ekonomin tillåter ju inte de just nu. Tråkigt men sant :(

Så ja, vi får väl se vad som händer och fötter. Ska snart dra i mig en frukt sen lägga mig och softa tills träningskläderna ska på, sen iväg och blir lite äckjligt svettig!
Puss på er! 

Av Maria - 3 april 2012 12:58

Att vakna upp till strålande sol var inte helt fel.. Plötsligt känner man sig ännu piggare än då man precis slog upp ögonen. Ja, vädret gör faktiskt en hel del, både på humöret och på hur trött man är..
Skulle helst utav allt vilja ut ocgh glassa, men just nu måste jag ta de inte lugnt, sov skit dåligt i natt, smärtor i magen och drömde bara massa skit..

Men fick besök igår av Elina, vi gjorde väl inte allt för mycket, sen kom Tim en sväng, då kikade vi på Linas kvälls bok sen låg vi bara och surrade en massa. Masserade Elina, så nu har stackarn ont :o inte min mening..
Och sen sov hon över här, Tim åkte hem och jag somnade snabbare än blixten medans Elina mobilnördade hundra gånger om, för ovanlighetens skull ^^ 
Vaknade hundra gånger om i natt, i morse och idag. Men nu känns allting lite bättre, får se vad dagen har att erbjuda. Törs inte träna om jag får huvudvärken igen som de andra dagarna eller om magen min kommer sprängas :/

Ska iaf ta mig en dusch hade jag tänkt, sen dra på mig lite kläder..
Ikväll kommer ju Thom, sen är han borta tills på måndag nästa vecka.. Han ska till fjälls eller till stugan. Eftersom de var meningen att vi bruders skulle på kryssning, men så blev de inte. Men hänger inte alls läpp över de, eftersom de blev ändå en bättre planering med kryssningen nu den 21 (:
Puss 

Skapa flashcards