Alla inlägg under juli 2011

Av Maria - 10 juli 2011 16:57

Igår var jag och Anki på Canton och åt en bit mat tillsammans, de var trevligt :) sen skulle jag vara med Julia och grabbarna, men de slutade med att jag och Julia var på stan, vi tog en repris av fredagen. Och igår träffade vi också trevliga prickar, de var nice :) sen kom jag hem runt två, somnade så gott..
Och idag har jag och pappsen varit på middag hos farmor, de var ju ett tag sedan sist. Sen nu ska jag snart iväg och handla.

Imorgon ska jag till AF, IGEN.. Så får man se om man får bättre hjäp den här gången då?
Sen får man väl hoppas på att de inte är took vamr imrogin så man törs röra sig utan att bli svimfärdig!

/litenmia

Av Maria - 9 juli 2011 14:33

Igår for jag och Julia till Grunna för att bada, de var super skönt i vanntet :') vi tog med oss lite godis och fika. Sen lessnade vi, skulle gå en prommis när vi kom hem men de blev en sväng in till stan, kom hem tre i natt. Vi satt på en parkbänk inne i stan pch kollade på fyllskallarna, snacka om att de var roligt. De var massa folk som kramade oss, skakade hand och surrade med oss. En norrman tex, hörde inte allt han sa men svarade ändå. Han var ändå så full så han märkte väl inte ens de, och sen var de massa andra tok till folk som man träffade på. Men att de kan vara så roligt att sitta på en bänk och kolla på folk, helt otroligt ;D
Sen for vi på max och tog ett lite mål sen for vi hem.

Och idag har jag inte ett skit att göra, vill in till stan och käka åp Canton men jag har ingen att äta med, ät med mig någon? :)

/litenmia

Av Maria - 8 juli 2011 15:32

Onsdagen var så bra, jag träffade massa underbara människor. De var länge sedan jag hade de så roligt, det vart lute strul men de löste sig och de var ingen big deal :')

Och nu har jag och Thom planerat en resa till Åsele marknaden tillsammans med Robert och Tanja, de ska bli så roligt :)
Jag har verkligen massvis med äventyr i sommar som väntar.
Gatufesten i onsdags som var,
Åsele nästa helg,
Grillning med ett gäng hos Anki med massa människor,
Kryssning med brudarna,
Sthlm med mammsen, bror, Mia och Elin :') grönan och skansen!
Och selånger.. Underbar sommar, de kommer bli den bästa sommaren. (y)

Jag städat hela lägenheten nu, så snart blir de en dusch, lite mat sedan ska jag och Jullan på äventyr, kanske blir de till Thea annars hittar vi på något annat.

/litenmia

Av Maria - 5 juli 2011 13:07

Även fast de är strålande sol ute så sitter jag och häckar här inne. Men jag ska snart städa undan i rummet, känns som hundra år sedan sist.
Sedan blir de en dusch inna jag beger mig på ica, ska baka lite senare idag. Mammsen får besök, och vad är inte då nybakt de godaste? :)

Sedan får vi se vad jag gör med resten av dagen.
Sedan funderar jag och Thom på att åka till Åselemarknad nästa helg, de skulle vara såååå nice!

Hejpa

/litenmia

Av Maria - 4 juli 2011 20:52

Nu har jag inte bloggat på ett tag som ni kanske märkt.

Sedan sist har jag varit i Järkvissle med några klasskamrater hos Johan, de var verkligen en väldans upplevelse som jag aldrig kommer att glömma. Det var en fantastisk dag, fin natur och många fina stunder.
Vi kom först dit upp, åkte en bit bort för att ta en stig till kossorna, de var en bit att gå med massa högt gräs, stigar, kobajja och massa andra hiner. Men de var så trevligt ändå.
Sedan for vi iväg för att få i oss något i magen, där efter åkte vi iväg igen för att hälsa på tjurarna.
Där efter for vi till en trollby där de fanns ett museum, ett narutrum och ett café. Vi tog oss en titt där och fikade. De var så mysigt och fint väder var de också men de kunde vara lite svalare om jag fick välja.
Och senare när vi kom hem tog vi oss en liten pause innan de var dax för knytisen.
Alla tog med sig de dom ville och gud så bra de blev, de var så gott!

Och sen så åkte två stycken hem, då blev vi bara 5 st, men de var så trevligt ändå.
Vi tog oss en tur bort mot en stenstrand om man ska kalla de för de, fiskade lite smått och doppade fötterna. De var inte något badväder även fast de var så pass varmt ute den dagen. Men Cathrine fick ett gädda på lågt vatten på andra fastet, de var inte illa pinkat de.
Och senare på kvällen grillade vi lite korv, de hade varit fulländat om inte knotten och myggen höll på att göra oss blodfattiga.

Sen var de nästan läggdax, och vi sov ett par timmar innan klockan ringde, då gjorde vi oss klar för städning och för avslutingen. Vi kom dt, blev bjuden på god mat, fick våra betyg som kanske inte för mig var topp betyg men jag är verkligen nöjd :) vi fick också en smultronblanta som avslutingspressent. Så nu är den planterad ute på ballisen. Guud vad mummsigt..

Så var de utgång på kvällen. Jag, Johan och Anki var de ändå från klassen som var ut, vi var och åt. Sen följde Philip med, Johans kompis. Där efter fick vi till Jacks bar och tog oss en kall.
Sedan åkte vi upp till Annna i klassen ett tag innan vi gick vidare ner till stan.
Kom hem kanske vid tre tiden, sen var de bara att kliva upp på lördag för att åka med Thom på Chillclimb, där var vi ett par timmar sen så åkte vi hem.
Och igår var de en lugn dag, tack och lov!
Men de har varit full rulle med andra ord, och nu är de klart.

Var på AF idag, och mannen som var där kunde inte svara på om jag skulle måsta skriva in mig igen eller inte eftersom jag redan var i systmet och hanläggarna var inte där. Riktigt surt!
Så skulle återkomma om de inte hört av sig innan måndag. Men kul då?! och att han inte ens visste om de jag ville ha svar på?
Aja, jag och Jullan og en lunch på IKEA innan vi åkte till Thea, de var sååå otroligt roligt att umgås poch se Thea igen, med Julia :) vi hade så mycket att prata om. Och mer ska de bli. Gojänterna mina..

Och ikväll har jag bara träffat Lilly och just nu sitter jag och funderar på imorgon dagen, var de ska bli av den dagen.

Jag har ett sånt sug att träna nu, de ska jag ta tag i i Augusti, på gym alltså med spinning och olika gympa pass, även om de blir själv eller med någon. Jag ska träna, så är de bara :)
Och ska ju trappa ner på allt sött nu, men oj vad svårt de är :/ och när man inte har någon att gå ut och gå med heller, de är alltid roligare att gå ut med någon.
Så var de med de, på onsdag blir de GF på gratis dagen, kommer bli toppen!


/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards