Alla inlägg under juli 2011

Av Maria - 23 juli 2011 00:10

Idag har vi varit på ett års kalas för lilla Liam, de var rikgit trevligt :) och hur söt var han inte i sin rosa skjorta och svarta slips med yr snygga brallorna till? underbar unge de där. Har en längtan efter en egen, faktiskt! Men jobb och eget kryp in står längre upp i listan även fast de skulle vara hur underbart som helst att ha en liten krabat. Men dock inte när jag fortfarande bor hemma.
Men på något sätt klarar man av allt ändå, de beror på vad man spenderar sina pengar på. Men samtidigt vill man ha ett fast jobb, kunna resa osv innan, men ändå kan man ha en bebis ändå.
Men händer det som händer det, ingen bråtska än =) men var och varannan skaffar sig barn nu och man blir verkligen sugen. Men, de är inte bara gulligull alltid. Men man vet nog inte hur de är förens man har ett eget. Så är de väl?

Lilla Liam fick sig ett par presenter iaf, trevligt folk var de också. Så nu ska man få sig lite sömn på det här med.
Imorgon blir de kvalitéts tid med Thom, då ska vi ut och äta och vara umgås han och jag. För han går på jour på söndag eftermiddag och det pågår till onsdag eftermiddag. Plus att han ska vara hos och kattvakt, de innebär att vi kommer att ses på torsdagen. Sen blir de kryssning för mig på lördag, och där efter kommer vi nog inte hinna ses emellan innan jag åker till sthlm till brorsan. Och där blir vi iaf i 4 dagar, sen blir de hemgång med dom med oss. De blir att ses då, men inte alls på samma sätt. Inget sovanade med varandra heller. Så vi ska bara råom varandra nu, de kommer vara mycket saknad efter honom. Men som sagt, de kan vara nyttigt de med. Så slipper vi sitta i aaset på varandra =) haha skämt och sido.
Nu blir de av med sminket, dra på sig täcket och gosa ner sig i kudden.

God natt people!

Av Maria - 21 juli 2011 22:22

Nu är mobilen min, äntligen!
Killen som jobbade där idag var mycket snällare och trevligare. Han visste hur kundtjänst skulle gå till. Och jag läste på informationen om mon telefon för skoj skull, så läste jag att de stod 799 kr för trygghetsvalet för krossskydd osv. Och killen igår sa 999 kr. Och jag sa ju till o de, killen sa att på informationen stod de fel, de hade blivit någon miss. De skulle vara 999 kr egentligen men fick den för 799 kr på ett år. Rätt ska vara rätt, igår hade jag fått betalat 200 kr mer. Tur att mobilen kom idag (y)
Och när jag kom hem och srtarade den såklart att de inte gick att överföra nummerna, för de stod att de skulle överföras via blåtanden osv. Men hur går de till som egentligen?
Hade ju de sparat på simkoret liksom? och ja ni förstår hur jag menar kanske?
Så nu har jag en del nummer, fick sätta mig ner och skriva av drom från gammtelefonen eller ja lånetelfonen då. Och de tog sin lilla tid, men alla nummer är inte kvar ändå.
Så ni får jättegörna skriva ner erar nummer till mig..

Nu ska jag ta mig en räkmacka, sen blir de renbädda sägen..
Imorgon blir de ett prs kalas för lilla Liam :)

Av Maria - 20 juli 2011 20:21

Beställde en Nokia N8 tills imorgon. Kommer dock ha samma färg som Thom, men den silvriga ser man ju allt på, när de väl sker. Skador osv. Tog även en självrisk på den, eftersom den inte var super billig, och jag är klumpigare än allt klumpigare med ;p de var dyrt men de är i ett år och då kan jag göra vad som helst med den och jag får en ny för 229 kr ^^,
Hade glömt bort ett annat sparkonto. Så tur att jag hade den, så min gammla mobil är på lagning nu, så har en låne telefon, så ni kan nå mig =)
Fast imorgon kväll kommer den nya mobieln vara här, tack och lov. Denna jag fått lånat nu är fan inte ens t9 på..

Aja, nu efter god mat blir de filmmys med Thom, ARN <3

Hejpa

Av Maria - 19 juli 2011 19:47

Som ni ser har min blogg fått ett helt annat utseénde och de tackar jag fina Emma för :)
Hade tänkt lägga till musik på sidan med, men de kommer. Ska försöka fixa till de redan ikväll, om jag orkar.
Ska också byta bloggtitel, är lite små less på de jag har nu.
Men är vädligt nöjd med bloggen som den är nu, förutom att jag ska lägga till musik då.

Jag har nyss sett Män som hatar kvinnor med mammsen, den är alltid lika bra men alltid lika vidrig med. Hualigen!

Imorgon blir de Birsta med mamma, sen kommer min kärlek till mig.

:)

Av Maria - 14 juli 2011 17:20

Jag var nyss ute och glassade med Lilly och Liston ute i solen. Mummsigt var de! Sen skulle vi gå en sväng ner över och kolla, så mitt på öppna torget mitt på backen så ramlar jag pladakst på magen och framlänges och slår i mina ahndflator, ajaj! Haha, men ett gott skratt åt folket, lite roligt var de ju men pinsamt också. Men är man klantig så är man, men de får jag bjuda på. De svider lite nu men de går ju över som tur är. Får skaffa mig ett par rediga skor som håller mig på fötterna ^^,
Och nu har jag och mammsen tvättstuga, men någon granne kan tydligen inte läsa så vi har en timmes jävla tvättid, idiotiskt! Och mamma går med på de?
Får tvätta hos Thom imorgon, de som inte hinner bli klart de som ska med till han i helgen.

Lillys och min disskution på g till glasskiosken:
- Jag: Jag och Julia var och badade igår, de var kallt men låg ändå i i typ 40 minuter, men puppan är så känslig tycker jag..
Lilly: Jag tycker att brösten är värst jag!
Jag: Haha där har jag så mycket fett så jag känner inte de så mycket
Lilly: Men jag har ingen bullpuppa ^^
Jag: Hahahahah, är du säker på de?
Lilly: Jag tror inte det, jag har inte tittat efter elelr jämfört..
Vi: HAHAHHAH

Lite dålig humor men de min och hennes humor de.

Nu blir de mat snart med mamma, får se vad de blir.
/litenmia

Av Maria - 14 juli 2011 00:14

Många kanske får en känsla av att jag är en person alla ska tycka synd om. Men så är det verkligen inte. Jag tycker bara om att skriva av mig om vad jag känner och så vidare. Tänker inte blotta mitt liv här och nu men ibland har man vissa stunder och perioder här i livet som går rikigt tungt.
Jag har är i den perioden nu, mer kanske jag inte behöver säga? de är en klump som kommit tillbaka där den en gång var, då jag pluggade till kock. Trodde allt skulle släppa? men jag får panik när jag tänker på vissa saker. Jag vet inte vad jag ska göra?

Det blir iaf en operation i höst, gruvsamt men samtigt ska de bli skönt att bli av med smärtan, förhoppningsvis! Hoppas de kan hjälpa mig med de andra också.

Men arbetsförmedligen gör mig så nervör, jag vet inte vad jag ska tänka längre.
Det kommer ju lösa sig på ett eller annat sätt men de är de jag inte ser just nu :(

Nu till lite roligare saker..
Jag och Julia besökte Thea idag med lillfisen Leon, så underbart att se dom två :)
Vi fikade ute och hade de trevligt, sen gick vi en längre promenad, jobbigt men så skönt. Snacka om att man blir sugen på en bebis själv när man ser en liten krabat.
Sen så lite senare åkte jag och Julia iväg för att äta, de blev en pizza på Favorit, ingen super mat för mig som vill ner i vikt men just nu känns allt så tungt ändå?
Sen for vi med lillgrodan till lilla ansjön för ett dopp i 40 min kanske? de var kallt men vi badade ändå, tokig som vi är. Snacka om att de jag skrattade med henne idag, de har jag inte gjort på länge.
Och nu sitter jag här, tankespridd, en en gång.

De blir snart sängen, får hoppas att AF hör av sig imorgon, ställer ingen klocka iaf.
Natti kära läsare..
/litenmia

Av Maria - 12 juli 2011 14:47

Jag var ju på sjukhuset idag, igen. Så nu kanske de blir operation för min del, vilket gör mig nervös eftersom jag ska vara vaken under tiden. Fast ska ha smärtstillande, men ändå. Det skrämmer mig :/ Och efter alla dramatiska händelser på Sundsvallssjukhus och många andra sjukhus blir man ännu mer orolig som vad som kan hända? Så nu hoppas jag bara på de bästa, man ska inte dra alla över en och samma kamm men det har hänt så mycket inom vården pga nedskärning och därför mer stress. Helt brutant idiotiskt i min mening. Fruktansvärt, att han som bestämmer dra ner på personal för att själv kunna sitta på ännu mer pengar men som skadar viss människor för resten av livet. Än att anställa mer personal för passientens eget bästa. Men de är inget han tänker på, herregud! Jag är mer nojjig än vanligt nu. Men de var ju ett kalas väder förut så jag klädde mig sommrig, men jag fick då bita i de sura äpplet för att jag hade då inte huvudet med mig att ta med mig ett paraply exempelvis, som man alltid borde ha med sig i väskan. För väderrapporterna ska man inte alltid lita på. Men fick kuta in i busskuren i störtregn, typ hagel. Och efter ett tag kommer bussen och nere vid Sundsvalls kommun var de översvämningar, två bilar drunknade nästan. Så räddningstjänsten och polisen kom, de var vad jag hann att se. Väl nere på navet kom bussen ganska precis, vilket var tur för min del. Så motorvägen var den väg vi fick köra, bilar och de andra stod i vår väg. Så under resans gång filmade jag lite smått och på olika delar av vägkanterna var de väldans mycket vatten. Jag minns inte när jag var med om detta sist. För de var ju översvämning när jag var yngre inne i stan, då gick vattnet uppe vid knävecken på mig, de känns som att de går i repris nu. Och de dundrade och bloxtrade av bara helvete inne i stan, vid sjukhuset, de var riktigt läskigt faktiskt. Det kändes som att de var utanför och ville in :O De blonkade till i lamproan och släcktes ner ett tag på sjukan, de var helt ofattbart vad väder kan göra. Men har fått saker och ting uträttat idag iaf, skulle behöva gått på stan en snabbis men ångrade mig lika snabbt igen.. Så nu är jag hemma, i lilla Timrå och här minsann har inte alls gått lika vildt till som de verkar. Men sitter inne under tak nu, tack och lov. Blev helt trött av detta så ska snart vila innan mammsen kommer hem. Då blir de mat sen bara kolla på film, vågar nog inte gå ut mer idag. Så så var de med det. Ska visa lite av de jag filmnade, inte världens bästa kvalité men de duger nog.



 
 
Det var värre än så här med, nära Telia huset men jag fick inte med allt. Ni som sett förstår nog vad jag menar.


/litenmia

Av Maria - 11 juli 2011 14:51

Jag var på AF idag, behövde inte skriva in mig, tack och lov! Så nu ska jag söka jobb/praktikplatser tills jag får något jobb eller så ska vi åter igen mötas sista augusti. Men lite ledigt tänker jag iaf ha. Var kanske inte super överrens om allt, men jag kan gå med på de mesta men inte allt. Och det blev känsligt. Men aja, man får se vart de bär av.
Har inte alls mycket ork i kroppen idag, huvudet är inte heller med mig. Skulle vila ett tag men fastnade på youtube.
Dessa underbara låtar vill jag dela med mig till er, så lyssna och njut. Varje sekund, minut.
Jag ska vila nu ett tag och volymen höjs till dessa två killar med fantastiska röster och texterna är gudomliga.

 
Och denna:

/litenmia

Ovido - Quiz & Flashcards